Παρασκευή , 1 Ιούλιος 2022

Χάρης Μαυρουδής: Κατήγγειλα κι εγώ τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Δημήτρη Βογιατζή

Ο Χάρης Μαυρουδής έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Super Κατερίνα», για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν υπήρξε άνθρωπος που δεν σοκαρίστηκε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μαυρουδής κατήγγειλε τον Φιλιππίδη για αντισυναδελφική συμπεριφορά

Αρχικά ο Χάρης Μαυρουδής αποκάλυψε ενώπιον της εκπομπής «Super Κατερίνα», ότι ήταν μεταξύ των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για αντισυναδελφική συμπεριφορά απέναντι στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος δεν βρίσκεται εν ζωή.

Ο Χάρης Μαυρουδής ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα ακόμα και να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις του. Και όποτε πήγαινα επειδή συμμετείχαν φίλοι μου, ήμουν πολύ λακωνικός στις συναντήσεις μαζί του, παρότι σε προσωπικό επίπεδο δεν βίωσα κάποια ιδιαίτερα άσχημη συμπεριφορά. Ήταν μια συνεργασία που δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις».

Ο Χάρης Μαυρουδής αναφέρθηκε σχετικά με την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Συμμετείχα κι εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την καταγγελία. Καταγγείλαμε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά ενός ανθρώπου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δε σοκαρίστηκε με το κατηγορητήριο του Λιγνάδη

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Μαυρουδής είπε: «Όταν ακούσαμε στοιχεία του κατηγορητηρίου που αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν νομίζω ότι υπήρξε σώφρων άνθρωπος που δεν σοκαρίστηκε».


Πηγή