Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ένα σχόλιο για τα κιλά της έκανε τη Μαντώ Γαστεράτου να ξεσπάσει

Ένα σχόλιο για τα κιλά της έκανε τη Μαντώ Γαστεράτου να ξεσπάσει

Ένα σχόλιο από κάποια διαδικτυακής της φίλη, έφερε τη Μαντώ Γαστεράτου στα όρια της και την έκανε να ξεσπάσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στο μακροσκελές κείμενο που τη συνόδευε εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να γυμνάζεται συχνά.

«Γεια σας ινσταγκραμικά μου φιλάρακια! Ελπίζω να είστε καλά! Λοιπόν, ανεβάζω αυτή την φώτο με αφορμή το σχόλιο μιας τύπισσας σε μια από τις δημοσιεύσεις μου, που έλεγε: «μας λες ότι δεν σε νοιάζουν τα κιλά που πήρες γι αυτό κάνεις 10 φορές την ημέρα Γυμναστική» κτλ… Ε λοιπόν αυτό το σχόλιο, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ!
Φυσικά και με αγαπώ όπως είμαι και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θέλω να γίνομαι ΚΑΛΎΤΕΡΗ! Θέλω ένα όμορφο και λειτουργικό σώμα, θέλω να πάψουν να με τραβάνε οι ραχιαίοι μου κάθε φορά που σηκώνομαι, θέλω να σταματήσω να πονάω στην μέση μου κάθε φορά που πάω να σηκώσω το μωρό μου στα χέρια μου, θέλω να κάνω τις βόλτες με τα πόδια στην γειτονιά μου και να μην δυσανασχετώ από την κούραση στο πρώτο τετράγωνο ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Έχουμε τα SM ως μέσο εκτόνωσης του θυμού μας στους άλλους! Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι για να φάνε την επίπληξη μας. Συνεχίζω να αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα μου, αλλά με τα 2 kg μείον αισθάνομαι Γ@Μ@Τ@!!!

Όχι γιατί ο πισινός μου θα φανεί πιο αδύνατος στην παραλία, αλλά γιατί όταν φεύγω από κάθε προπόνηση η διαθεσή μου είναι στα ύψη, κάθε φορά που φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου, φουσκώνω από υπερηφάνεια και χαίρομαι που είμαι ακόμα εκεί και δεν τα παρατάω! Το πρόβλημα αυτών που σχολιάζουν με τόσο επικριτικό και επιβλαβή θα έλεγα τόνο, είναι ότι δεν αγαπούν τον εαυτό τους… Αυτά!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γειά σας ινσταγκαρμικά μου φιλάκια! Ελπίζω να είστε καλά! Λοιπόν, ανεβάζω αυτή την φώτο με αφορμή το σχόλιο μιας τύπισσας σε μια από τις δημοσιεύσεις μου, που έλεγε: “μας λες ότι δεν σε νοιαζουν τα κιλά που πήρες γι αυτό κάνεις 10 φορές την ημέρα Γυμναστική” κτλ… Ε λοιπόν αυτό το σχόλιο, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ! Φυσικά και με αγαπώ όπως είμαι και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θέλω να γίνομαι ΚΑΛΎΤΕΡΗ! Θέλω ένα όμορφο και λειτουργικό σώμα, θέλω να πάψουν να με τραβάνε οι ραχιαίοι μου κάθε φορά που σηκώνομαι, θέλω να σταματήσω να πονάω στην μέση μου κάθε φορά που πάω να σηκώσω το μωρο μου στα χέρια μου, θέλω να κάνω τις βόλτες με τα πόδια στην γειτονιά μου και να μην δυσανασχετώ από την κούραση στο πρώτο τετράγωνο ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Έχουμε τα SM ως μέσο εκτονωσης του θυμου μας στους άλλους! Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι για να φάνε την επίπληξη μας. Συνεχίζω να αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα μου, αλλά με τα 2 kg μείον αισθάνομαι Γ@Μ@Τ@!!! Όχι γιατί ο πισινός μου θα φανεί πιο αδύνατος στην παραλία, αλλά γιατί όταν φεύγω από κάθε προπόνηση η διαθεση μου είναι στα ύψη, κάθε φορά που φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου, φουσκώνω από υπερηφάνεια και χαίρομαι που είμαι ακόμα εκεί και δεν τα παρατάω! Το πρόβλημα αυτών που σχολιάζουν με τόσο επικριτικό και επιβλαβή θα έλεγα τόνο, είναι ότι δεν αγαπούν τον εαυτό τους… Αυτα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις




Πηγή