Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιώργος Τσούλης: Σε τρεις μήνες έχασα 36 κιλά - Είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας

Γιώργος Τσούλης: Σε τρεις μήνες έχασα 36 κιλά – Είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας

Κατά την περίοδο της εφηβείας του είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει 110 κιλά με αποτέλεσμα να γίνεται στόχος χλευασμών από τους συμμαθητές του. Τότε ο Γιώργος Τσούλης αποφάσισε να κάνει δίαιτα και να χάσει τα περιττά κιλά.

Ο σεφ, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μίλησε για τη μάχη του με τα κιλά ενώ εξομολογήθηκε πως είχε φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

«Είχα φτάσει 110 κιλά, ήταν πολύ δύσκολη η φάση. Λόγω και του επιθέτου μου καταλαβαίνεις τι γινόταν στο σχολείο. Ήταν πολύ λογικό τότε, για το κεφάλι μου να με κοροϊδεύουν Αποφάσισα να κάνω δίαιτα.

Δεν ήταν δίαιτα, είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, δεν έτρωγα τίποτα σχεδόν. Σε τρεις μήνες έχασα 36 κιλά. Είμαι άνθρωπος των άκρων. Ή θα κάνω κάτι πάρα πολύ καλά ή θα το κάνω πολύ χάλια. Με τη βοήθεια γιατρών, με τη βοήθεια της οικογένειάς μου ισορρόπησα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο σεφ Γιώργος Τσούλης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα: «Το σωστό είναι πως πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι. Αυτό είναι το πιο βασικό σε όλους.

Έχω δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram από μητέρες που τα παιδιά τους έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Θα συμβούλευα τα παιδιά αυτά να κοιτάζονται στον καθρέφτη κάθε μέρα και να λένε πόσο όμορφοι είναι».


Πηγή