Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Εντυπωσιακή με καυτό λευκό σορτς στις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι η Βικτώρια Μπέκαμ

Εντυπωσιακή με καυτό λευκό σορτς στις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι η Βικτώρια Μπέκαμ

Με ένα λευκό σορτσάκι το οποίο συνδύασε με ένα γαλάζιο πουκάμισο πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της η Βικτώρια Μπέκαμ στο Πόρτο Χέλι όπου βρέθηκαν προ λίγων ημερών.

Το διάσημο ζευγάρι ήρθε στην Ελλάδα με τον γιο του Μπρούκλιν και τη σύντροφό του και μάλιστα διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο που είχε μείνει και το 2016. Τον τόπο διαμονής τους αποκάλυψε η αρραβωνιαστικιά του γιου τους η οποία ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

baby b

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nicola (@nicolaannepeltz) στις

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά η Βικτώρα δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί με τον Ντέιβιντ επιβεβαιώνοντας πως πραγματοποίησαν κοινές διακοπές με τον γιο τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kisses @davidbeckham, I love u 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας και η ομοεθνής σύζυγός του, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια, κατέλυσαν στο υπερπολυτελές resort «Amanzoe» το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Κρανίδι.

Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή και επιλέγεται συνήθως από πρόσωπα τα οποία διαθέτουν αρκετά χρήματα και θέλουν να μην αισθητή την παρουσία τους.

Αρκεί να αναλογιστεί κάνεις ότι το φθηνότερο δωμάτιο στο εν λόγω συγκρότημα κοστολογείται περίπου 2.500 ευρώ.

Το ζεύγος Μπέκαμ όμως επιλέγει δωμάτιο σε πολύ υψηλότερη τιμή (ουσιαστικά μία μικρή βίλα) με πολύ περισσότερες παροχές, με προσωπικό μπάτλερ και πισίνα.




Πηγή