Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας ανηλίκων από τη μητέρα τους: Πριν τα κρεμάσει έκανε σεξ με τον σκύλο

Πριν τα κρεμάσει έκανε σεξ με τον σκύλο – Newsbeast

Σοκάρουν και τον πλέον ασυγκίνητο οι λεπτομέρειες ενός διπλού φονικού που έγινε το 2019 στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όταν μία μητέρα φέρεται να κρέμασε τα δύο της παιδιά, 8 και 4 ετών αντίστοιχα.

Όπως μετέδωσε η Metro η 37χρονη που βρίσκεται προφυλακισμένη ζήτησε δικηγόρο από την πολιτεία καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Η υπόθεση σοκάρει από τον Σεπτέμβριο του 2019 την κοινή γνώμη των ΗΠΑ όταν τα δύο παιδιά βρέθηκαν κρεμασμένα μέσα στο υπόγειο του σπιτιού τους στην Κομητεία Μπερκς της Πενσιλβάνια. Ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει προσπαθούσαν να απαντήσουν οι αστυνομικοί με τη μητέρα να υποστηρίζει ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, καθώς ο 8χρονος γιος της Κόνερ είχε υποστεί bullying και σκότωσε την 4χρονη αδερφή του Μπρίνλεϊ και μετά αυτοκτόνησε γιατί δεν ήθελε να πεθάνει μόνος του.

Παρόλα αυτά οι ερευνητές φαίνεται ότι δεν εντόπισαν κάποιο στοιχείο που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς τους και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο μόνο για υπόθεση δολοφονίας και ένοχη ήταν η μητέρα. Όταν εντοπίστηκαν τα παιδιά κρεμασμένα, είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Οι διασώστες προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη αλλά τα παιδιά πέθαναν αργότερα στο νοσοκομείο.

Το στοιχείο που προκαλεί επιπλέον ερωτηματικά ωστόσο είναι ότι η γυναίκα φέρεται να είχε τακτικές σεξουαλικές επαφές με ένα πιτ μπουλ.

Κατά την έρευνα της δολοφονίας, αστυνομικοί βρήκαν μηνύματα στο Facebook όπου η Σνάιντερ μιλούσε σε έναν άνδρα τον οποίο φέρεται να ενημέρωνε, να έστελνε φωτογραφίες με σεξουαλικές πράξεις αλλά και να παραπονιέται ότι ο σκύλος της δάγκωνε τα γεννητικά όργανα. «Μου τρώει το μ@@@@@ι μπαμπάκα… Κουνιέται κάθε φορά που σβήνει το φλας» φέρεται να έγραφε σε κάποια μηνύματα.

Η γυναίκα διώκεται για δύο κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού, δύο κατηγορίες φόνου τρίτου βαθμού, σεξουαλική επαφή με ζώο και σκληρότητα σε ζώο, όπως και για κατηγορίες που αφορούν στην έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κρατείται χωρίς εγγύηση ενώ οι εισαγγελείς φέρεται να επιζητούν θανατική ποινή εναντίον της. Αναμένεται να εμφανιστεί σε δικαστήριο τον Νοέμβριο.


Πηγή