Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ζευγάρι (;) η Ρις Γουίδερσπουν με τον Τομ Μπρέιντι μετά τα διαζύγιά τους -Τι γράφουν ξένα ΜΜΕ

«Θύελλα» στον κόσμο της showbiz έχει ξεσπάσει μετά τις φήμες ότι Ρις Γουίδερσπουν και Τομ Μπρέιντι είναι ζευγάρι, μετά τα πρόσφατα διαζύγιά τους.

Σύμφωνα με το marca.com, που επικαλείται πληροφορίες που δημοσίευσε ο λογαριασμός DeuxMoi στο διαδίκτυο, ο οποίος ασχολείται με τη ζωή των celebrities, η δημοφιλής ηθοποιός και ο σταρ του NFL έχουν ήδη ξεκινήσει να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ηθοποιός της πρώτης γραμμής, που μόλις ανακοίνωσε το διαζύγιό της, ξεκίνησε να βγαίνει με έναν αθλητή πρώτης γραμμής του NFL, που είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένος», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Στην ίδια ανάρτηση αναγράφεται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (legallyblonde@patriotsbuccaneers.com), που αποτελεί σαφή αναφορά στη γνωστή ταινία όπου πρωταγωνιστούσε η Ρις Γουίδερσπουν, αλλά και στις δύο ομάδες NFL του Μπρέιντι.

Τα διαζύγια της Ρις Γουίδερσπουν και του Τομ Μπρέιντι

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2022 ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους, μέσω των social media.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τομ Μπρέιντι και η πρώην σύζυγός του, Ζιζέλ
Ο Τομ Μπρέιντι και η πρώην σύζυγός του, Ζιζέλ / Φωτογραφία: Shutterstock

Αντίστοιχα, η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοθ κοινοποίησαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στο Instagram, μόλις λίγες ημέρες πριν από τη 12η επέτειο του γάμου τους.

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο πρώην σύζυγός της, Τζιμ Τοθ
Η Ρις Γουίδερσπουν και ο πρώην σύζυγός της, Τζιμ Τοθ / Φωτογραφία: Associated Press

Πηγή