Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τρίτη μέρα έντονης κριτικής για τους σελέμπριτις που έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα σπίτια τους με τον ερχομό του 2021 να μην θυμίζει σε τίποτα άλλες εποχές κάποιοι celebrities βρέθηκαν στο Ντουμπάι για να κάνουν την αλλαγή του χρόνου εκεί.
Η αραβική χώρα θεωρείται covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν «κόκκινο».

Έτσι λοιπόν Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου,  Χάρης Σιανίδης, Στέφανος Τσιτσιπάς και πολλοί άλλοι ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να αλλάξουν εκεί τον χρόνο διασκεδάζοντας, ανέβασαν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis)

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από το twitter όπου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δε μπόρεσαν να μην εκφράσουν τις αντιδράσεις τους για τους Έλληνες σελέμπριτι
.
Μερικά από τα χιλιάδες tweets:

Αθήνα – Ντουμπάι το νέο Κολιάτσου-Παγκρατι
Αυτές τις ώρες η σκέψη μου είναι σε όσους δεν μπόρεσαν να πάνε στα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και αναγκάστηκαν να πάνε Ντουμπάι για να αλλάξουν χρονιά. Άλλο κακό να μην τους βρει
Μη γκρινιάζετε για το Ντουμπάι. Δεν απαγορεύεται να πας στο εξωτερικό. Απαγορεύεται να πας στο διπλανό νομό να δεις τη μάνα σου. Εξωτερικό επιτρέπεται
Για το Ντουμπάι..τουλάχιστον προκλητικό..δεν μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να βιώνει καραντίνα και να έχει περάσει σχεδόν μοναχικά τις γιορτές, και κάποιοι “προνομιούχοι” να κάνουν τα δικά τους…το ποιοι είναι και τι έχουν κάνει, δεν το ξέρω άρα δεν θα πω τίποτα..
Δηλαδή αποκλείουμε την περίπτωση να είχαν ρίζες με ελιές στο Ντουμπάι και να πήγαν να τις μαζέψουν??!
Το πιο ντροπιαστικό δεν είναι ότι πήγαν #Ντουμπάι , το πιο ντροπιαστικο είναι ότι δεν θα τους κρατήσουν εκεί και θα γυρίσουν.
Άλλος Ντουμπάι τράβηξε και άλλος για την Μαγιόρκα, μα εμείς στο σπίτι μείναμε και με κλειστή την πόρτα..
Θα πήγαινα κι εγώ στο Ντουμπάϊ, αλλά με κέρδισαν τα πυροτεχνήματα του Μπακογιάννη.
Πάει, ξεβλάχεψε και το Ντουμπάϊ!

«Τα πράγματα στο Ντουμπάι ήταν αρκετά πιο ελεύθερα σε σχέση με εδώ», ανέφερε στην ΕΡΤ μια από τους επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης που έφτασε στο αεροδρόμιο. Η ερώτηση αφορούσε χαρακτηριστικά τις εικόνες από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς που ήρθαν στη δημοσιότητα»

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε: «Έχουμε πει πριν από τα Χριστούγεννα, όταν αυστηροποιήσαμε τα μέτρα, ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο στο PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα.

Και αυτό το κάναμε όχι για να αποτρέψουμε τους Έλληνες φοιτητές που θα έρχονταν από το εξωτερικό αλλά κυρίως τους Έλληνες, που επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχοβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό»

Μετά το σάλο που ξέσπασε, ο Πέτρος Κωστόπουλος με δήλωσή του στο enikos.gr έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα η οποία ζήτησε 14ημερη καραντίνα για όσους επιστρέψουν από το Ντουμπάι.Μάλιστα, στην ανάρτησή της συγκρίνει τους επώνυμους με τον εαυτό της.




Πηγή