Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χιμένεθ: Δεν είναι δίκαιο το 3-0, δεν δείχνει την εικόνα του ματς

Χιμένεθ: Δεν είναι δίκαιο το 3-0, δεν δείχνει την εικόνα του ματς

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0, σκορ που ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρεί ότι δεν λέει την αλήθεια για την απόδοση των δύο ομάδων.

Η Ένωση, είναι η αλήθεια, θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, όταν είχε και δοκάρι με τον Μάνταλο, αλλά δεν το έκανε και αμέσως μετά έγινε το 2-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις.

Μετά τη λήξη λοιπόν, μιλώντας στη Nova, ο Χιμένεθ είπε τα εξής.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που όπως και να το δεις σε κάνει σε στεναχωριέσαι. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει την εικόνα του ματς. Στο α’ μέρος ήταν πιο καλός ο Ολυμπιακός αλλά στο β’ με 4-3-3 μπήκαμε καλύτερα. Όταν μπορούσαμε να σκοράρουμε δεν το κάναμε και μετά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά δεν υπήρχε συνέχεια. Πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο φιλόδοξοι και νομίζω θα τα καταφέρουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία κάποιων παικτών».

Για το τι έφταιξε: «Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο α’ μέρος. Κάποιοι παίκτες νομίζω δεν αισθάνονταν άνετα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και στη φυσική κατάσταση. Εάν θέλουμε να είμαστε μία ομάδα στη δεύτερη γραμμή τότε θα είναι ΟΚ. Εάν θέλουμε να είμαστε τοπ πρέπει να αλλάξουμε. Το κέντρο του Ολυμπιακού ήταν πολύ πιο δυνατό από εμάς, κυρίως στο α’ μέρος. Πιστεύω με την είσοδο του Γαλανόπουλου ισορροπήσαμε το ματς. Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ αλλά σε καμία περίπτωση το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο».

Για την συνέχεια: «Μία ομάδα με φιλοδοξίες δεν μπορεί να παίζει τόσο πίσω. Πρέπει να έχεις πνευμόνια και μυαλό. Στο β’ μέρος είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση. Στο πρώτο δεν ήμασταν στο επίπεδο που ήμασταν στο δεύτερο».


Πηγή