Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

O Γκόρντον Ράμσεϊ επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να κριτικάρει τα πιάτα του κόσμου

Μπορεί να είναι ιδιαιτέρως πολυάσχολος αυτή την εποχή, ο σκοτσέζος μάγειρας βρίσκει ωστόσο πάντα καιρό για να εξασκεί το χόμπι του, να κατακρίνει με τον γνωστό πικρόχολο τρόπο του τα πιάτα που του στέλνει ο κόσμος να δει στο Twitter.

Ο Ράμσεϊ το κάνει αυτό εδώ και κάναν χρόνο, στο περιθώριο των υποχρεώσεών του στην τηλεόραση αλλά και τα εστιατόριά του.

Παραμένει όμως δραστήριος στα κοινωνικά μέσα, καθώς σε αυτή την ενασχόληση δεν μπορεί προφανώς να πει όχι.

«Σου το στέλνω από το Χαλογουίν», του λέει μια γυναίκα ζητώντας τη γνώμη του για το πιάτο που ετοίμασε ο αδερφός της για τη γιορτή. «Προσπαθώ να το αγνοήσω από τον περασμένο Οκτώβριο», της απαντά αυτός με το μοχθηρό του χιούμορ!

«Τι πιστεύεις για το ψάρι που μαγείρεψα στον αδερφό μου;», τον ρωτά μια άλλη, για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «Εννοείς που ξαναζέστανες για τον αδερφό σου», γράφει ο σεφ!  

Και βέβαια ο Ράμσεϊ μπορεί να συνεχίζει επ’ άπειρο τις κακές κριτικές. «Πώς μπορώ να βελτιώσω…» τον ρωτά μια άλλη για το πιάτο της, πυροδοτώντας άλλη μια σπουδαία απάντηση: «Βελτιώσου μένοντας εκτός κουζίνας»!

Και συνεχίζει ακάθεκτος…  

Ο 51χρονος σεφ το έχει μετανιώσει μάλλον που είχε ζητήσει από τον κόσμο να του στέλνουν τις δημιουργίες τους στο Twitter, καθώς κατακλύζεται πια από ερωτήσεις που δεν προλαβαίνει να απαντήσει…

localStorage.clear();


Πηγή