Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Τα σχόλια στο Twitter για τη Σοφιάνα είναι η απόδειξη ότι το κοινό δεν αγαπά τις κλίκες

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor 2022 προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Κόκκινοι και Μπλε τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Κόκκινοι.

Survivor: H Σοφιάνα αποχώρησε και έσπασε την κλίκα

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την Μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη! Τελικά εκείνη που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ, όχι γιατί στενοχωριέμαι που φεύγω αλλά γιατί σήμερα έκατσα με τον Τάλα στην παραλία, και ήξερα ότι τον αγκαλιάζω για τελευταία φορά, το ένιωθα ότι θα φύγω. Εγώ μπήκα Μπλε και φεύγω Μπλε και είμαι πάρα πολύ υπερήφανοι για αυτό, γενικά για τον εαυτό μου. Και πριν φύγω θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη σε όσους μπορεί να έχω στενοχωρήσει εδώ μέσα. Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και από την άλλη ομάδα. Φιλαράκια μου τα λέμε στον τελικό, κανονίστε να είστε εκεί όλοι», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Το Twitter που βλέπει και σχολιάζει τα πάντα θεώρησε δίκαιη την αποχώρηση της Σοφιάνας. Ίσως γιατί θεώρησε άδικο το γεγονός ότι η Βρησηίδα βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση αλλά και επειδή οι φήμες που πυροδότησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περί ειδυλλίου της Σοφιάνας και του Άρη, φαίνεται ότι δεν άρεσε.

Τα σχόλια «πήραν φωτιά» με τους χρήστες να θεωρούν σωστή και δίκαιη την αποχώρηση της Σοφιάνας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή