Σάββατο , 4 Φεβρουάριος 2023

ΔΕΔΔΗΕ – νεότερη ενημέρωση: Σε Κορωπί και Μαραθώνα παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης | ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του δικτύου χαμηλής τάσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ προβλήματα ηλεκτροδότησης παραμένουν σε Κορωπί και Μαραθώνα.

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροδότησης και έχουν παραμείνει περίπου 100 διάσπαρτες περιοχές με προβλήματα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ, ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης σε όλες τις πληγείσες από την κακοκαιρία «Ελπίδα» περιοχές της Αττικής, με κυριότερες εκκρεμότητες περίπου 100 παροχές διάσπαρτες στις περιοχές του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Κορωπίου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, καλούνται άμεσα όλοι οι πολίτες που διαπιστώνουν τυχόν βλάβη, να επικοινωνήσουν με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών Εταιριών παραμένει και θα παραμείνει σε πλήρη επιφυλακή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να επέμβει άμεσα για την επανηλεκτροδότηση όλων των πολιτών».


Πηγή