Παρασκευή , 2 Ιούνιος 2023

Ευχές ΥΠΕΞ και Βαρβιτσιώτη στη Σουηδία για μια παραγωγική θητεία στην προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Ευχές για την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη Σουηδία εξέφρασαν σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών και ο αν. υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιας για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Η Σουηδία αναλαμβάνει σήμερα την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Τσεχία για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Το υπουργείο Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζει τις καλύτερες ευχές για μια παραγωγική θητεία στην προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και διαμηνύει πως προσβλέπει στη συνεργασία προς το συμφέρον της ΕΕ και των πολιτών της.

Παράλληλα, εκφράζει ευχαριστίες στην Τσεχία για την «επιτυχημένη προεδρία κατά τους τελευταίους 6 μήνες».

Βαρβιτσιώτης: Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με τη σουηδική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για μια ισχυρότερη και ασφαλέστερη Ευρώπη

Ευχές για μια επιτυχημένη θητεία στη σουηδική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιας για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε για μια ισχυρότερη και ασφαλέστερη Ευρώπη» υπογραμμίζει επίσης ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ευχαριστεί την τσεχική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για την «εξαιρετική συνεργασία».


Πηγή