Σάββατο , 8 Οκτώβριος 2022

Θεοδωράκης: Η κοινωνία θέλει λύσεις

«Η κοινωνία θέλει λύσεις. Δεν θέλει επιστροφή στο παρελθόν. Δεν θέλει ψεύτικες υποσχέσεις. Θέλει τολμηρή ηγεσία που ξέρει να διαβάζει τα μηνύματα των καιρών». Αυτό υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, όπου απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου-συγγραφέα Γιώργου Σκαμπαρδώνη και πολιτών.

«Στα τρία χρόνια που είμαι στην πολιτική έχω δείξει ότι επιμένω σε τολμηρές λύσεις για τη χώρα και νομίζω ότι αυτή είναι η διέξοδος στα προβλήματα που ζει η κοινωνία μας. Δεν έχω κρυφτεί σε καμιά μάχη κι έχω υπερασπιστεί πάντα τα συμφέροντα των πολλών» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

Για τον υπό ίδρυση νέο πολιτικό φορέα τόνισε πως πρέπει να έχει στόχο το 15% στις εκλογές.«Το νέο κόμμα δεν μπορεί να είναι ούτε μία νοσταλγική φωτογραφία του παρελθόντος, ούτε άνευρο άθροισμα παραγόντων» επισήμανε και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα. Η πρώτη έγνοια μου είναι να πάρει σάρκα και οστά το νέο κόμμα-κίνημα. Να αποκτήσει όργανα, θέσεις και κυρίως δυνατή φωνή στην κοινωνία. Δεν θα είμαι μόνος μου, βέβαια, οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα μας πλαισιώσουν -γιατί μόνο έτσι υπάρχει προοπτική- θα είναι αυτοί που θα μας δώσουν δύναμη. Την ενότητα και τη συνοχή θα την εγγυηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες στις 12 Νοεμβρίου. Και κανείς δεν θα τολμήσει να αμφισβητήσει έναν αρχηγό που έχει νωπή λαϊκή εντολή από εκατοντάδες χιλιάδες. Χρέος, βέβαια, του νέου αρχηγού θα είναι να ενώνει και να μη λειτουργεί ως ομαδάρχης. Να δημιουργήσει ένα ζωντανό, σύγχρονο κόμμα, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη αλλά και με γερό τιμόνι».

localStorage.clear();


Πηγή