Σάββατο , 3 Ιούνιος 2023

Κιβωτός του Κόσμου: Είμαι σε άθλια κατάσταση, υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε, λέει ο πατήρ Αντώνιος

Σε δραματική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται ο πατήρ Αντώνιος, έπειτα από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η ώρα των εξηγήσεων για τον πατέρα Αντώνιο πλησιάζει, καθώς θα εμφανιστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων στις 3 Φεβρουαρίου για να καταθέσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκείνος και επτά ακόμη υπάλληλοι της δομής ετοιμάζουν τα απολογητικά τους υπομνήματα.

Όπως αναφέρθηκε, ενδεχομένως να μη δώσουν εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσουν νέα προθεσμία. «Θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες. Τόσο στις καταγγελίες για ασέλγεια που αφορούν στον πατέρα Αντώνιο από τις καταγγελίες ενός 19χρονου και ενός 15χρονου όσο και στις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου και όπως αναμεταδόθηκε, ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι «είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου, ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό, εργαζόμενων και εθελοντών».

Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι 31 πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης, λέγοντας ότι ο πατήρ Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και η αλήθεια θα λάμψει.


Πηγή