Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022

Κοντά στους τραυματίες αστυνομικούς της αιματηρής συμπλοκής ο Τάκης θεοδωρικάκος -Νέα επίσκεψη στο 401 στις 12

Εκ νέου επίσκεψη πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 12 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, στους τραυματίες  αστυνομικούς της αιματηρής συμπλοκής χθες το βράδυ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. 

Ο Τάκης θεοδωρικάκος το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο  ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. 

Εκείνη τη στιγμή ενημερώνονταν οι αστυνομικοί  για το περιστατικό στο κέντρο και κατ’ επέκταση ενημερώνεται ταυτόχρονα και ο υπουργός που βρισκόταν στο σημείο. 

Άμεσα φεύγει από εκεί και κατευθύνεται στο 401, αφού πρώτα είχε ενημερώσει τους αστυνομικούς στο τμήμα πως θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση των 80 περιπολιών.

Φτάνοντας στο 401, ο υπουργός, συνομίλησε με τους τραυματίες αστυνομικούς καθώς και με τους συγγενείς τους, τις συζύγους τους που είχαν σπεύσει στο νοσοκομείο. 

Σημειώνεται ότι κατεπενάληψη ο Τάκης Θεοδωρικάκος εχει βρεθεί δίπλα σε τραυματίες αστυνομικούς αλλά και στις οικογένειες αυτών.

Από το 401 ο κ. Θεοδωρικάκος χθες προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μιλήσαμε με τους δύο αστυνομικούς μας, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι γιατροί μας ενημερώνουν ότι είναι εκτός κινδύνου. Θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς γιατί έδρασαν με αυτοθυσία για να σώσουν τους πολίτες στα Πατήσια από τους δύο κακοποιούς.

Πληροφορηθήκαμε τα νέα καθώς ήμασταν δίπλα στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μια δύσκολη γειτονιά, όπου και εκεί ενισχύονται καθημερινά όλο και περισσότερο τα μέτρα αστυνόμευσης με σκοπό να στηριχθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Και πάλι ευχαριστώ στους δύο αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους και την αποφασιστικότητα τους».


Πηγή