Τρίτη , 25 Ιανουάριος 2022

Λάβρος κατά των αντιεμβολιαστών ο Χάουαρντ Στερν: «Τριτοκοσμική χώρα ανόητων» | ΚΟΣΜΟΣ

Ο Χάουαρντ Στερν εξέφρασε την οργή του για τους «ανόητους» αντιεμβολιαστές, οι οποίοι άσκοπα παρατείνουν την πανδημία του κορωνοϊού και αστειευόμενος τόνισε ότι ίσως θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Ο ραδιοφωνικός / τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας είπε σε πρόσφατο επεισόδιο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο SiriusXM ότι θλίβεται επειδή οι ΗΠΑ μετατρέπονται «σε τριτοκοσμική χώρα λόγω @@ ανόητων που πρέπει να ζουν εδώ. Είναι ένα θλιβερό σχόλιο για τη χώρα μου.

«Θα μπορούσε να είναι παρελθόν όλο αυτό με την COVID-19, αν όλοι εμβολιάζονταν», ανέφερε για να προσθέσει: «Δεν αισθάνομαι καλά για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου. Ίσως χρειαστεί να θέσω υποψηφιότητα μόνο για να καθαρίσω αυτό το χάλι».

Κίνα: Θα είχαμε «κολοσσιαίο» ξέσπασμα της πανδημίας εάν ανοίγαμε την οικονομία όπως οι ΗΠΑ ή η Γαλλία

Λευκός Οίκος: Ο πρόεδρος Μπάιντεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις της παραλλαγής Όμικρον

Εάν εκλεγεί ο Στερν υποσχέθηκε να κινηθεί γρήγορα. «Ω, θα μπορούσα να καθαρίσω σε δύο δευτερόλεπτα. Όπως ακριβώς μας έβγαλε ο Μπάιντεν από το Αφγανιστάν. Τόσο γρήγορα θα καθαρίσω τα πράγματα. Αμέσως», είπε.

Αναφέρθηκε επίσης σε ηθοποιούς όπως ο Εμίλιο Εστέβεζ και ο πρώην πρωταγωνιστής του «General Hospital», Στιβ Μπάτον, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, αν είστε ηθοποιοί είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε δουλειά, εκτός κι αν είστε στην κορυφή», εξήγησε ο Στερν.

Ο Στερν αστειευόταν για την προεδρική υποψηφιότητα εδώ και μερικές εβδομάδες, επιμένοντας στην εκπομπή του στις 9 Νοεμβρίου ότι θα καλωσόριζε την ευκαιρία να είναι υποψήφιος εναντίον του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν τακτικός καλεσμένος στην εκπομπή του και μάλιστα παρευρέθηκε στον γάμο του Στερν.


Πηγή