Δευτέρα , 11 Δεκέμβριος 2023

Προκλητικό πανό για το θάνατο του Κατσίφα

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Αλβανικές αθλιότητες, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 35χρονου στους Βουλιαράτες. Η αρχή είχε γίνει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τον θάνατο ενός «τρελού, εξτρεμιστή».

Ακολούθησαν προκλητικά δημοσιεύματα και το βράδυ της Δευτέρας η αθλιότητα μεταφέρθηκε στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.

Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν ανήρτησαν ένα πανό στην εξέδρα το οποίο έγραφε: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος».

Όπως γράφει το epiruspost.gr, πρόεδρος στην Παρτιζάν, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού.

Το διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Τιράνων είναι σε εξέλιξη με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να επιδίδει διπλό διάβημα στην Αλβανίδα Πρέσβη στην Αθήνα. Αφενός ζητά την διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του 35χρονου Βορειοηπειρώτη και αφετέρου διαμαρτύρεται για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού.

localStorage.clear();


Πηγή