Παρασκευή , 31 Μάρτιος 2023

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. στους συνδέσμους των οπαδών: Mαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, και σιδερογροθιές [εικόνες]

Η αστυνομία προέβη σε δύο συλλήψεις, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των ευρημάτων από τις έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η αστυνομία, γνωστοποιεί ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης» και «στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, φωτοβολίδες, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες».

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μετά το μπαράζ εφόδων της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους ομάδων -Βρήκαν μαχαίρια, λοστούς, σιδηρογροθιές

Ο αέναος κύκλος της τυφλής οπαδικής βίας από τους χούλιγκαν -Μαρτυρίες στην κάμερα

Δείτε φωτογραφίες:

Σε ό,τι αφορά στη σύλληψη των δύο ατόμων διευκρινίζεται ότι πρόκειται για τους υπευθύνους «δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».


Πηγή