Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Απίστευτες εικόνες από τη Χαβάη: Βράχος «εισβάλλει» σε σπίτι -Παραλίγο να συνθλίψει γυναίκα [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα δραματικό βίντεο από τη Χαβάη, που καταγράφει τη στιγμή που ένας βράχος πέφτει μέσα σε σπίτι και παραλίγο να συνθλίψει μια γυναίκα.

Στις εικόνες διακρίνεται η ανυποψίαστη γυναίκα να περπατά σε διάδρομο μέσα στο σπίτι της, στην πλαγιά ενός λόφου στη Χονουλουλού, όταν ο βράχος σπάζει τον τοίχο και καταλήγει δίπλα της, αφήνοντας πίσω του χνάρια καταστροφής.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο βράχος διαμέτρου περίπου ενάμιση μέτρου έσπασε τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού, πέρασε από το σαλόνι και μετά από έναν άλλο τοίχο προτού σταματήσει μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο κοντά στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όπως ανέφερε το Hawaii News Now. Ένα αυτοκίνητο υπέστη επίσης ζημιές, αλλά ουδείς στο σπίτι δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Κρήτη: Πώς έγινε η ανείπωτη τραγωδία με την 47χρονη -Ο βράχος ισοπέδωσε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, εικόνες-σοκ

Κατολίσθηση στη Γαλλία: Δύο άτομα τραυματίστηκαν, τρία σπίτια ισοπεδώθηκαν [βίντεο]

«Το μόνο που άκουσα ήταν ένα “μπουμ” όταν έσπασε η τζαμαρία της συρόμενης πόρτας, οπότε πετάχτηκα προς τα πίσω κι ο βράχος πέρασε δίπλαμ μου», είπε η 65χρονη Κάρολαϊν Σασάκι τρέμοντας ακόμη από το σοκ στο δίκτυο KITV 4.

Η
οικογένειά της είχε
μετακομίσει πριν από περίπου μια εβδομάδα
στο νεόδμητο σπίτι, που
του προκάλεσε τόσες ζημιές ο βράχος.
«Δεν έχω παρακολουθήσει το βίντεο, αλλά
μου είπαν ότι αν
έκανα ένα ακόμη βήμα, πιθανότατα δεν θα
ήμουν εδώ», δήλωσε η Σασάκι
σημειώνοντας ότι λόγω
προβλήματος στο πόδι περπατά
πιο αργά.

Η 65χρονη και οι άλλοι ιδιοκτήτες σπιτιών στη γειτονιά πιστεύουν ότι ο βράχος αποκολλήθηκε από εργασίες εκσκαφής σε οικόπεδο, σε υψηλότερο σημείο του λόφου.


Πηγή