Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Διαψεύδει η Προεδρία της Δημοκρατίας τις νυχτερινές συναντήσεις του Παυλόπουλου

Συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου διέψευσαν κατηγορηματικά δημοσίευμα περί δήθεν νυχτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πλέον συχνός νυχτερινός επισκέπτης του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπεύθυνος για θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, καθώς και οι Νίκος Κοτζιάς, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Κατρούγκαλος, Βασιλική Θάνου, Νίκος Παππάς και  ο Πέτρος Μολυβιάτης.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Παυλόπουλου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν: «Το σημερινό δημοσίευμα της στήλης “ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ” της ηλεκτρονικής έκδοσης του “ΒΗΜΑΤΟΣ”, περί δήθεν νυκτερινών συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι, κατ’ επιεική προς το παρόν έκφραση, παντελώς ανακριβές».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Συνεχίζει το «προσκύνημα» στο Άγιο Όρος ο Αλέξης Τσίπρας -Επισκέφτηκε το κελί του παπα-Τύχωνα, πνευματικού του Αγίου Παϊσίου

Στο κελί του πνευματικού πατέρα του Αγίου Παϊσίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, …

Daily-News.GR