Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Είναι ώρα για επενδύσεις ξανά στις τράπεζες στην Ελλάδα και την Ιταλία»

Την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναλυτών και οικονομικών παραγόντων στο εξωτερικό κερδίζει η Ελληνική οικονομία. Η Ελλάδα και η Ιταλία προσφέρονται για επενδύσεις στις τράπεζες, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Atlas Merchant Capital, Μπομπ Ντάιαμοντ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg, ο Ντάιαμοντ είπε, μεταξύ άλλων, ότι αναζητά ευκαιρίες στην Ευρώπη, ιδιαίτερα σε χώρες, όπως η Ελλάδα, όπου η εταιρεία του έχει ήδη επενδύσει (σ.σ.: στην Credicom, τη μονάδα καταναλωτικών δανείων της Credit Agricole, από την οποία και την απέκτησε) και στην Ιταλία, όπου αναζητεί συμφωνίες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Θεωρούμε ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία βρίσκονται σε ένα σημείο, όπου είναι ώρα να επενδύσεις στις τράπεζες ξανά» σημείωσε, προσθέτοντας: «Αναπτύσσουμε την τεχνολογία για να είμαστε μία αληθινά ανταγωνιστική τράπεζα, δεχόμενοι καταθέσεις και χορηγώντας δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις. Υπάρχουν ευκαιρίες αντίστοιχες με αυτή στην Ιταλία και εργαζόμαστε με πολλούς ανθρώπους εκεί».

localStorage.clear();


Πηγή