Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Επίθεση με σπρέι και μπογιές στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

Επίθεση με σπρέι και μπογιές εξαπέλυσαν άγνωστοι για μια ακόμη φορά στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Σιμόπουλος ανέφερε για το τραμπούκικο περιστατικό πως «σήμερα δέχθηκα, για μία ακόμη φορά, επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές από αναρχική ομάδα και σύνθημα ”Δολοφόνοι 28/2”».

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 5,8 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -Στο 11,7% το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη προσβολή στα θύματα η κυβερνητική απάντηση για το ακαταδίωκτο στην Επιτροπή

Σιμόπουλος: Ο επιχειρούμενος διχασμός δεν θα περάσει

«Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δεν θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο τη θεωρούν», υπογράμμισε ο «γαλάζιος» βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Μίλιστα, ο βουλευτής σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως είναι «Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια», καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοια επίθεση.

Την επίθεση καταδίκασε αμέσως με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους».

ΝΔ: Όσο κι αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν

«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», τονίζει το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη φορά που ο κ. Σιμόπουλος πέφτει θύμα τέτοιας επίθεσης από αγνώστους.


Πηγή