Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Κρήτη: Θρίλερ με τη 45χρονη αγνοούμενη -Μητέρα δύο παιδιών, ήταν στο ίδιο ΙΧ με τον 50χρονο που πνίγηκε

Μητέρα δύο παιδιών είναι η γυναίκα που αγνοείται και καθόταν ως συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο του αδικοχαμένου 50χρονου στην Κρήτη.

Ακόμη φαίνεται να αγνοείται η 45χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο όχημα μαζί με τον άτυχο 50χρονο φωτογράφο, Κώστα Βεργάκη. Ο αδικοχαμένος 50χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, λόγω της καταιγίδας που πλήττει την Κρήτη.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης αγνοουμένης θα συνεχιστούν στην Αγία Πελαγία και τη Λυγαριά αύριο, με το πρώτο φως. Οι εντατικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν αποδείχθηκαν άκαρπες, ενώ σημειώνεται ότι συμμετείχαν 3 άτομα απο το Κέντρο Συντονισμού, 5 άτομα ερευνούσαν επί τόπου ενώ παράλληλα συνέδραμαν και δύτες.

Κρήτη: Μητέρα δύο παιδιών η 45χρονη αγνοούμενη

Μητέρα δύο παιδιών είναι η γυναίκα που αγνοείται. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στο neakriti.gr, ο σύζυγός της 45χρονης, η γυναίκα του βρισκόταν στο ίδιο όχημα που εντοπίστηκε η σορός του 50χρονου νεκρού άνδρα, ο οποίος δεν τα κατάφερε να βγει ζωντανός, όταν τα ερμητικά νερά της βροχής που είχαν μετατρέψει τους δρόμους στην Αγία Πελαγία σε ποτάμια παρέσυραν το όχημά του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Κρήτη: Μαρτυρία του συζύγου της αγνοούμενης -«Ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον άνδρα που σκοτώθηκε» [βίντεο]

Κρήτη: Ερευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενης

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, o 50χρονος νεκρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει.

Όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό «νέκρωσε».

«Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες. Ο Κώστας [σ.σ.: άτυχος άνδρας] με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν. Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα», περιγράφει ο σύζυγός της αγνοούμενης και συνεχίζει λέγοντας «ήρθαμε με τον γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο», αναφέρει χαρακτηρίστηκα με αγωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η γυναίκα κατάφερε και βγήκε από το αμάξι κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.


Πηγή