Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η χιουμοριστική απάντηση στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα -Το videogame που παίζει με τη παρέα του | ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη δόση χιούμορ απάντησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις κατηγορίες πως έσπασε την καραντίνα λόγω κορωνοϊού για να κάνει διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας των δημοσιευμάτων που ανέφεραν πως δεν τήρησε τα μέτρα για την πανδημία, ξέσπασε «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους πρώτους να κατηγορούν με ανακοίνωσή τους την Κουμουνδούρου για «άθλιο πόλεμο λάσπης κατά του πρωθυπουργού» σημειώνοντας ότι «όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στην χιουμορίστική του ανάρτηση ανέφερε πως περνά τον χρόνο του παίζοντας το videogame Warzone, που ανήκει στην οικογένεια των πολεμικών «CallofDuty».

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα», αναφέρει στην ανάρτησή του.


Πηγή