Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Λαφαζάνης: Στάχτη στα μάτια του κόσμου οι εξαγγελίες Τσίπρα για την πολιτική προστασία

Κανένας διακεκριμένος ειδικός δεν μπορεί να καλύψει ευθύνες, σημειώνει σε γραπτή του ανακοίνωση ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να καλέσει τον Γερμανό καθηγητή Γκολντάμερ, να διερευνήσει τις αιτίες της ανείπωτης καταστροφής στο Μάτι.

«Κανένας «διακεκριμένος» μετακλητός από το εξωτερικό, δεν πρόκειται να καλύψει, ούτε να διασώσει τον Αλέξη Τσίπρα από τα τραγικά πολιτικά του εγκλήματα. Ζούμε σε μια χώρα στην οποία τα διαχρονικά πολιτικά κατεστημένα, ιδιαίτερα οι μνημονιακές κυβερνήσεις και με τρομακτική ανικανότητα, ταχύτητα και ανευθυνότητα η κυβέρνηση Τσίπρα, τα τελευταία χρόνια, έχουν διαλύσει και αποσυνθέσει το κράτος – πλην των δυνάμεων καταστολής των κοινωνικών αγώνων – την οικονομία και την κοινωνία» σημειώνει ο κ. Λαφαζάνης.

Στη γραπτή του δήλωση, ο γραμματέας της ΛΑΕ κάνει λόγο για « στάχτη στα μάτια του κόσμου», με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη νέα δομή της Πολιτικής Προστασίας.

«Αυτήν την ώρα, η χώρα δεν χρειάζεται επικοινωνιακά τρυκ αλλά μια εκ βάθρων επανεθεμελίωση σε εντελώς νέες δημοκρατικές βάσεις αρχών, αξιών και γνήσιας δημοκρατίας, πράγμα που προϋποθέτει μια βαθιά ανατροπή στην πολιτική, στο κράτος, την οικονομία και την κοινωνία, που θα σαρώσει την κυβέρνηση Τσίπρα και μαζί της όλο το σάπιο, παρακμιακό και πολιτικά διεφθαρμένο κατεστημένο, που πνίγει και βουλιάζει την Ελλάδα και τον λαό της» καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

localStorage.clear();


Πηγή