Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Λεβέντης: Να παραπέμψει σε δίκη Τσίπρα και Κοτζιά η επόμενη Βουλή

«Η επόμενη Βουλή, να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να παραπέμψει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών σε δίκη, επειδή αγνόησαν ολόκληρο το θεσμικό σύστημα της χώρας και πάνω απ’ όλα τον ελληνικό λαό και πήγαν υπέγραψαν μια μειοδοσία», ζήτησε μιλώντας στον Real fm ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «ο κ. Μητσοτάκης προσεύχεται να τελειώσει τη βρωμοδουλειά ο Τσίπρας, ώστε μετά να νίψει χείρας και να πει τη βρήκα έτοιμη. Αλλά ο Τσίπρας, βέβαια, ως πονηρός και σατανικός θα του την “κάνει” τελευταία στιγμή. Θα πει η επόμενη Βουλή να αποφασίσει».

Αναφορικά με τους βουλευτές που έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων, ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε: «Ο καθένας για τους δικούς του λόγους επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές έρχονται να εξοντώσουν ένα κόμμα που έκανε 40 χρόνια να μπει στη Βουλή, που εκφράζει μέσα στη Βουλή κάποια ηθική, είμαστε στου κυκλώνα το μάτι» και προσέθεσε: «Έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους. Να καταλάβω ότι διαφωνούν. Βγήκε ο Κατσιαντώνης και είπε ότι το Κέντρο είναι ο Μητσοτάκης. Πότε το κατάλαβε αυτό; Γιατί είχε έρθει στην Ένωση Κεντρώων αν Κέντρο είναι ο Μητσοτάκης;» αναρωτήθηκε.

localStorage.clear();


Πηγή