Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τουρέ: Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίζω και να πάρουμε ξανά πρωτάθλημα

Ο Γιάγια Τουρέ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ντεμπούτο του στο come back του στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε πως δεν ήρθε πίσω για… διακοπές αλλά για να κερδίζει με τον σύλλογο, να επιστρέψει πίσω όσα του έδωσε, να προσφέρει και φυσικά να κερδίσει πάλι το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ήταν μία μέρα σημαντική για τον ίδιο τον Τουρέ, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στο κανάλι του Ολυμπιακού. Δεν είναι βέβαια τυχαίο πως ο Ιβοριανός είχε από κοντά τον Μάνο και με συμβουλές πριν την σέντρα και μετά ο νεαρός φορ βρήκε δίχτυα στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Γιάγια Τουρέ σχολίασε μετά το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός στο Κύπελλο: «Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήταν ένα κακό ματς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από 2 μήνες και νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που παίζει λίγο πίσω. Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε σήμερα γιατί το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Έχουμε σε τρεις μέρες άλλο ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε.

Η μέρα αυτή είναι σημαντική για μένα. Δεν ήρθα για διακοπές εδώ. Ήρθα για να κερδίζω και να να επιστρέψω στον Ολυμπιακό ότι μου έχει δώσει. Είναι το μέρος που ξεκίνησα και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ο πρωταθλητής αλλά πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι. Νομίζω ότι εγώ είμαι το μεγάλο παράδειγμα στην ομάδα γιατί έχουμε μία ομάδα πολύ νέα με πολύ ταλέντο. Οι παίκτες πρέπει να εμπιστευτούν τους εαυτούς τους αν και δεν έχουμε βρει ακόμα τους αυτοματισμούς διότι έχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες. Νομίζω όμως ότι μετά από μερικά παιχνίδια και μετά από λίγο καιρό η ομάδα θα είναι έτοιμη γιατί έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και μία πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες. Παίκτες που προσπαθούν να παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και ας μην είναι τόσο εύκολο και τώρα το μόνο που μένει είναι να ξανακερδίσουμε το τρόπαιο (σ.σ. του πρωταθλητή)».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή