Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Μανιτάρια μεγάλωναν μέσα στο στομάχι της

Μία γυναίκα στην Κίνα ένιωσε έντονη ενόχληση και πόνους στην περιοχή του στομαχιού της. Αμέσως αναζήτησε ιατρική βοήθεια και όταν οι γιατροί της έκαναν εξετάσεις είδαν με μεγάλη τους έκπληξη πως μέσα στο στομάχι της μεγάλωναν… μανιτάρια.

Ένας πιθανός λόγος για την περίεργη καλλιέργεια μέσα στον οργανισμό της 50χρονης είναι ότι η γυναίκα δεν μασούσε επαρκώς την τροφή της οπότε οι μύκητες βρήκαν την ευκαιρία να αναπτυχθούν μέσα στο έντερο της. Αυτή η πιθανότητα σε συνδυασμό με το γεγονός πως η γυναίκα δεν έδωσε αρκετό χρόνο στα μανιτάρια ώστε να αναπτυχθούν μέσα σε νερό πριν τα καταναλώσει μπορεί να οδήγησαν στην επίπονη συνύπαρξη.

Μετά τις εξετάσεις, οι γιατροί έβγαλαν τα μανιτάρια από το στομάχι της γυναίκας και αντιλήφθηκαν πως έφταναν σε μήκος μέχρι και τα επτά εκατοστά. Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση δήλωσε πως «βρήκαμε τα μανιτάρια σε κομμάτια. Και ήταν αρκετά. Ένα μάλιστα ήταν ολόκληρο και καταφέραμε να το βγάλουμε ολόκληρο και αφού το μετρήσαμε είδαμε ότι ήταν σχεδόν 7 εκατοστά».


Πηγή