Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μητέρα Αλκη Καμπανού: Φτάνει πια, θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι

Φτάνει πια, είναι το μήνυμα της μητέρας του 19χρονου Αλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από φανατισμένους χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα του Αλκη Καμπανού όπως και όλη η οικογένεια του 19χρονου που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή το μόνο που ζητά είναι να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος και να είναι ο γιος της το τελευταίο θύμα.

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μη θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δυο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια…», ήταν το μήνυμα που έστειλε η μητέρα του 19χρονου Αλκη Καμπανού μέσω του Alpha.

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας, πρόκειται να ταξιδέψει στη Βέροια για να γνωρίσει τους γονείς του 19χρονου Άλκη, να τους μιλήσει για την υπόθεση και να τους ρωτήσει αν θέλουν να βρεθούν μαζί του στο δικαστήριο για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σε σοκ η οικογένεια του Αλκη Καμπανού -Στέλνουν μήνυμα να σταματήσει η βία

Στο ίδιο κλίμα χθες και o παππούς του Αλκη Καμπανού η οποία μίλησε στο iefimerida για τη δολοφονία του εγγονού της.

Μιλώντας στο iefimerida.gr ξεκαθάρισε πως «δεν έχω μισός, δεν τους μισώ. Πρέπει να δείξουμε αγάπη!», ενώ ζητάει δικαιοσύνη.

Όπως είπε ο εγγονός του ήταν ένα παιδί ευαίσθητο και ήρεμο που δεν είχε προκαλέσει κανέναν. «Έκανε αυτό που έπρεπε και δεν προκαλούσε ποτέ. Δεν είχε πειράξει κανέναν. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης; Δυο μέρες πριν είχε έρθει με τον πατέρα του και μου λέει: Παππού βρήκα ένα γατάκι και το φρόντισα και το πήρα μέσα. Τέτοιο παιδί παιδί ήταν. Έσωζε το γατάκι. Και μας πήραν το παιδί», μας είπε ο παππούς του θύματος της άγριας δολοφονίας.

Ο ηλικιωμένος ζήτησε από την αστυνομία να κάνει ότι μπορεί για να βρεθούν οι δράστες: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τον πατέρα του δολοφόνου είναι περήφανος; Δεν έχω μίσος για κανέναν. Πρέπει να δείξουμε αγάπη σε όλους. Δεν ξέρω. Η κοινωνία έχει στραβώσει. Πρέπει να αλλάξει κάτι. Η αστυνομία να κάνει ότι μπορεί για να βρει τους δράστες. Τους βάζουν μέσα και βγαίνουν έξω», συνέχισε ο παππούς του άτυχου νεαρού.

Η οικογένεια του άτυχου Άλκη είναι σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να διανοηθούν πως έχασαν το παιδί τους με αυτόν τον τρόπο.

Δολοφονία Αλκη: Τι λέει η ΕΛΑΣ για 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία -Ψάχνουν τους συνεργούς

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τους συνεργούς στη δολοφονία του Αλκη -Είχαν κυκλώσει με 4 ΙΧ τα άτυχα θύματα

H γιαγιά του Αλκη είχε στείλει επίσης το μήνυμα να κλείσει εδώ ο κύκλος αίματος.

«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, αυτοί ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν βρε; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι», πρόσθεσε.

Στον Alpha μίλησε και η θεία του 19χρονου. «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιος θα μεριμνήσει, δεν ξέρω ποιος θα φροντίσει αυτά τα πράγματα να σταματήσουν. Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ευχαριστηθώ. Θα πω ότι ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο, να μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα», είπε.


Πηγή