Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οικονόμου για παρακολουθήσεις: Δεν θα μείνει η παραμικρή σκιά

«Είμαστε εδώ για να πέσει άπλετο φως και να μην μείνει η παραμικρή σκιά στο ζήτημα της νόμιμης επισύνδεσης του τηλέφωνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3 και το ερώτημα εάν θα απαντηθεί στη Βουλή για ποιο λόγο παρακολουθήθηκε το τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, τόνισε ότι απαντήσεις για τέτοια ζητήματα δεν μπορούν να δοθούν στο δημόσιο διάλογο και πως όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, είτε δεν γνωρίζει, είτε υποκρίνεται.

Για το λογισμικό Predator, επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν έχει προμηθευτεί τέτοιου είδους συστήματα και πως «οι ελληνικές αρχές ασφαλείας δεν χρησιμοποιούν αυτά τα κακόβουλα λογισμικά», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ερωτηθείς για το πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας «Αμντουλχαμίτ Χαν» που αναμένεται να αποπλεύσει το μεσημέρι από το λιμάνι Τασούκου της Μερσίνης, ο κ. Οικονόμου τόνισε θα παρακολουθήσουμε προσεκτικά τις κινήσεις του, θα είμαστε σε εγρήγορση αλλά δεν έχουμε λόγο να μας πιάσει πανικός.

Πρόσθεσε ότι τα αντανακλαστικά μας και οι αντοχές μας έχουν δοκιμαστεί και στο παρελθόν και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί για την προάσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων και της κυριαρχίας μας.


Πηγή