Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι Anonymous Greece λένε πως επιτέθηκαν σε 159 κυβερνητικά sites του Αζερμπαϊτζάν – Newsbeast

Επιθέσεις σε 159 κυβερνητικά σάιτ του Αζερμπαϊτζάν υποστηρίζουν πως πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece, εκφράζοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στην Αρμενία σχετικά με τη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

«Ως μια μικρή συμπαράσταση στους Αρμένιους κατεβάσαμε 83 κυβερνητικά σάιτ του Αζερμπαϊτζάν #Armenia #Greece

Τη λίστα μπορείτε να την δείτε παρακάτω», έγραψαν στη μία ανάρτηση.

Ως μια μικρή συμπαράσταση στους Αρμένιους κατεβάσαμε 83 κυβερνητικά σάιτ του Αζερμπαϊτζάν #Armenia #GreeceΤην λιστα μπορειτε να την δειτε παρακατω.

Δημοσιεύτηκε από Anonymous Greece στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

«Ακόμη 76 κυβερνητικά ( τα σημαντικότερα ) του Αζερμπαϊτζάν χτυπήθηκαν μαζί και το κεντρικό domain https://www.gov.az/», έγραψαν στη δεύτερη.

Ακομη 76 κυβερνητικα ( τα σημαντικοτερα ) του Αζερμπαϊτζάν χτυπηθηκαν μαζι και το κεντρικο domain https://www.gov.az/. #Armenia #Greece

Δημοσιεύτηκε από Anonymous Greece στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Οι συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, οι οποίες στηρίζονται από την Αρμενία, και του Αζερμπαϊτζάν, μαίνονται από την Κυριακή.

Οι νεκροί στις τάξεις του στρατού ανέρχονται πλέον σε 158 ανέρχονται, μετά την ανακοίνωση σήμερα της απώλειας άλλων 54 στρατιωτικών στους κόλπους των δυνάμεων του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, επικαλούμενο ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της αποσχισθείσας αυτής περιοχής, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο μεταξύ, η Αρμενία διαθέτει «αποδείξεις» ότι η Τουρκία στηρίζει στρατιωτικά τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ, δήλωσε ο Αρμένιος πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα.




Πηγή