Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

«Ο ουρανός είναι το όριο» -Συνάντηση Κεραμέως με την αναπληρώτρια ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αρμόδια για θέματα Παιδείας

Συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών υπεύθυνη για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού των ΗΠΑ, Λι Σάτερφιλντ, είχε η Νίκη Κεραμέως.

Η συνάντηση της κυρίας Κεραμέως με την Αμερικανίδα ομόλογό της έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Κεραμέως για τη συνεργασία ελληνικών-αμερικανικών ΑΕΙ: Οι φοιτητές μας θα πηγαίνουν στις ΗΠΑ χωρίς δίδακτρα

Τσούνης για πανεπιστήμια: Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα πραγματικό θαύμα

«Ευχαριστώ τη φίλη και ομόλογό μου της Ελλάδας, Νίκη Κεραμέως, για την ακούραστη υπεράσπιση και τον ηγετικό της ρόλο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στους Αμερικανούς όσο και στους Έλληνες φοιτητές καθημερινά. Ενθουσιασμένοι για το μέλλον!», έγραψε η κυρία Σάτερφιλντ στην ανάρτησή της στο Twitter.

Με αφορμή το tweet της ομόλογού της, η κ. Κεραμέως έγραψε στον δικό της λογαριασμό: «Ευχαριστώ την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών υπεύθυνη για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού των ΗΠΑ για την υπέροχη συνεργασία, για την υποστήριξη αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους φοιτητές, τους ερευνητές, τους καθηγητές μας. Ο ουρανός είναι το όριο για το τι μπορεί να πετύχει το #educationwithoutborders!».


Πηγή