Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Twitter: Ο Έλον Μασκ απέλυσε εγκυμονούσα υπάλληλο και εκείνη τον πάει στα δικαστήρια

Η Σίναν Λου, πρώην υπάλληλος του Twitter, η οποία ανήκει στο προσωπικό που απολύθηκε από τον Ελον Μασκ, ετοιμάζεται να τον σύρει στα δικαστήρια.

Η Λου ενημερώθηκε πως απολύεται ενώ είναι έξι μηνών έγκυος και σκοπεύει να κινηθεί νομικά, για λόγους «διακρίσεων» από το νέο «αφεντικό» του Twitter.

Εργαζόταν ως μάνατζερ επιστημονικών δεδομένων και ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που απολύθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

 Η Σίναν Λου, η οποία απολύθηκε από το Twitter / Φωτογραφία: Linkedin
Η Σίναν Λου, η οποία απολύθηκε από το Twitter / Φωτογραφία: Linkedin

Η υπάλληλος ύψωσε τη φωνή της μέσω των σόσιαλ και προανήγγειλε ότι θα πάει στα δικαστήρια τον Μασκ, καθώς, πέρα από την απόλυσή της, κατέβηκαν όλα τα ποσταρίσματά της και ο λογαριασμός της από την πλατφόρμα.

«Το ταξίδι μου στο twitter έλαβε τέλος. Απολύθηκα ενώ είμαι 6 μηνών έγκυος. Ήταν απόλαυση να δουλέψω με όλους εσάς και είμαι ευγνώμων που ήμουν σε αυτό το ταξίδι με αυτή την ομάδα. Προφανώς υπάρχει θέμα διακρίσεων εδώ και θα δώσω τη μάχη μου. Η δουλειά μου είχε αποτελέσματα και ξέρω ότι άλλοι άνδρες μάνατζερ που δεν είχαν τη δική μου αποτελεσματικότητα, επιλέχθηκαν να μείνουν. Θα τα πούμε στο δικαστήριο» έγραψε η Λου, η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι η μόνη εγκυμονούσα που απολύθηκε, καθώς το ίδιο έγινε στα γραφεία του Σαν Φρανσίσκο με την 8 μηνών έγκυο Ρέιτσελ Μπον.

Σοκάρει ο Έλον Μασκ: Δίνει «γραμμή» -«Ψηφίστε Ρεπουμπλικανούς» στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ

Έλον Μασκ: Θα διαγράφονται απροειδοποίητα οι fake λογαριασμοί που προσποιούνται άλλους χρήστες

Ο Ελον Μασκ απέδωσε τις απολύσεις στη «χασούρα» τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα, που είχε, όπως λέει, η εταιρεία.


Πηγή