Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο προπονητής που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση 14xρονης αθλήτριας | ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα (27/12) θα απολογηθεί ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας που καταγγέλθηκε από 14χρονη αθλήτριά του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο προπονητής οδηγήθηκε χθες, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις εισαγγελικές Αρχές που αποφάσισαν να του δώσουν τη σχετική προθεσμία, ενώ εξακολουθεί να κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα tempo24.news, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12), τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της στο γυμναστήριο. Ο 47χρονος, συνελήφθη από την Αστυνομία το επόμενο βράδυ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 14χρονης στην Αστυνομία σε βάρος του. Η έφηβη φέρεται να υποστηρίζει ότι ο προπονητής τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν την παρέλαβε η μητέρα της από τον αθλητικό σύλλογο, της είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 47χρονο που είναι και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου και κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία της νεαρής αθλήτριας συζητείται έντονα στην Πάτρα και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της πυγμαχίας δηλώνουν έκπληκτοι, καθώς ο 47χρονος δεν έχει δώσει λαβές για ανάρμοστη συμπεριφορά στα περίπου 30 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. Ωστόσο, εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση.


Πηγή