Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Τραγωδία στην Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός 41χρονος έξω από τα Ψαχνά

Ένας 41χρονος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης στην Εύβοια, στην περιοχή της Καμαρίτσας, έξω από τα Ψαχνά.

Σύμφωνα με το evima.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν περαστικοί εντόπισαν τον 41χρονο νεκρό στην περιοχή των Ψαχνών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Οι διασώστες επιχείρησαν να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, με τη σορό του 41χρονου να μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άτυχος άντρας υπέστη ανακοπή. Πλέον, αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR