Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Κυρτό monitor επαναπροσδιορίζει την εμπειρία θέασης

Κυρτό monitor επαναπροσδιορίζει την εμπειρία θέασης

Ειδικά σχεδιασμένο για ψυχαγωγία

Η Samsung παρουσίασε το νέο, κυρτό, Full HD, 27 ιντσών monitor, S27D590C, που χάρη στο σχεδιασμό του μετατρέπει το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που προβάλλεται στην οθόνη του σε ακόμα πιο αληθινό.

Η προηγμένης τεχνολογίας οθόνη του δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία θέασης μέσω του κυρτού σχεδιασμού της και των καινοτόμων χαρακτηριστικών της.

Απόλυτη εμπειρία θέασης

Η κυρτότητα του S27D590C αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης συγκριτικά με τα παραδοσιακά επίπεδα monitor, καθώς προσφέρει ομοιόμορφες αποστάσεις θέασης από το κέντρο της οθόνης μέχρι τις άκρες. Ο σχεδιασμός του ταιριάζει με αυτόν της φυσικής κυρτότητας του ανθρώπινου ματιού και με τον τρόπο αυτό ο θεατής γίνεται μέρος του παιχνιδιού ή της ταινίας που παρακολουθεί.

Επιπλέον, η κυρτότητα της οθόνης δημιουργεί ένα μεγαλύτερο πεδίο θέασης και καλύτερη αίσθηση του βάθους, προσφέροντας στους θεατές πανοραμική εικόνα θέασης και μία τρισδιάστατη αίσθηση. Το τρισδιάστατο εφέ είναι ακόμα πιο έντονο κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, όπως αγώνες αυτοκινήτων ή πτήσης, παιχνίδια περιπέτειας με avatar ή παιχνίδια με χρήση εικονικών όπλων.

Με μία ιδιαίτερα μεγάλη γωνία θέασης 178 μοιρών, οριζοντίως και καθέτως, η κάθετη ευθυγράμμιση του πάνελ βελτιστοποιεί την εμπειρία θέασης από οποιαδήποτε θέση και περιορίζει την παραμόρφωση της εικόνας. Επιπλέον, η τεχνολογία Mega Dynamic Contrast Ratio του S27D590C προσφέρει μεγάλη αναλογία αντίθεσης 3000:1 και φωτεινότητα 350 cd/m2 που βοηθούν στην αναπαραγωγή ζωντανών εικόνων με πιο βαθύ μαύρο, απόλυτο λευκό και φωτεινά χρώματα.

Ειδικά σχεδιασμένο για ψυχαγωγία

Η εμπειρία gaming και η παρακολούθηση multimedia περιεχομένου προχωρούν στο επόμενο επίπεδο χάρη στα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του monitor. Το monitor είναι εξοπλισμένο με δύο ενσωματωμένα ηχεία 5 watt που προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο stereo, αλλά και λειτουργία, game mode, που μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η λειτουργία, game mode, αναγνωρίζει τις αλλαγές στην εικόνα και διορθώνει τα θολά σημεία, καθώς επίσης βελτιώνει τα χρώματα και προσαρμόζει την αντίθεση για καλύτερη ορατότητα στο παιχνίδι δράσης.

Το monitor διαθέτει λιτό σχεδιασμό, διασφαλίζοντας ότι οι θεατές θα απολαύσουν την εμπειρία θέασης στην κυρτή του οθόνη, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους. Οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τη γωνία της οθόνης, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία, tilt screen, για να περιορίσουν τις λάμψεις και τις αντανακλάσεις. Τέλος, το monitor μπορεί επίσης με τη χρήση ειδικών στηριγμάτων να τοποθετηθεί στον τοίχο ή το τραπέζι.

Το monitor S27D590C, θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο.

Πηγή: newsbeast.gr