Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Mare Marina, τα βράδια του καλοκαιριού δίνουμε ραντεβού στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Mare Marina, τα βράδια του καλοκαιριού δίνουμε ραντεβού στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Με ανανεωμένη cocktail list, μάς προσκαλεί στον εκλεπτυσμένης αισθητικής χώρο του

Το εκλεπτυσμένης αισθητικής Mare Marina Restaurant-Exclusive Bar-Sushi Bar, στη Μαρίνα του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, αποτελεί ιδανικό σημείο συνάντησης για όμορφες στιγμές με την παρέα. Χωρίζεται σε 3 επί μέρους χώρους και έχει ως μεγάλο ατού την ειδυλλιακή τοποθεσία του.

Το Exclusive Bar σας υποδέχεται στον ανακαινισμένο χώρο του, σε μια βεράντα με navy πινελιές, για να απολαύσετε τον αρωματικό καφέ σας με θέα στην πανέμορφη μαρίνα με τα πολυτελή yachts και τα ιστιοπλοϊκά.

Διαθέτει ενημερωμένο κατάλογο με snacks, πιάτα ημέρας και εβδομάδας, αλλά και γλυκά, όπως καρυδόπιτα με σιρόπι σοκολάτας και παγωτό καϊμάκι, αφράτη μους λεμονιού με γκοφρέτα από μαύρη σοκολάτα. Τις στιγμές σας εδώ συνοδεύουν easy going μουσικές.

Το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνει η ανανεωμένη πλέον και άκρως ενδιαφέρουσα cocktail list που ανανεώνεται δύο φορές το χρόνο. Ξεχωρίσαμε το Pirates of Caribbean (παλαιωμένο ρούμι, τρυφερή ψίχα ανανά, λεμόνι, πορτοκάλι, μαρμελάδα σύκο), το Sweet Feeling (ρούμι, χυμός λεμόνι, γκρέιπφρουτ, cherry plum σιρόπι, μαρμελάδα μούρων), το Monastirium (μαστίχα, μοναστηριακά βότανα), το Rubi Tommis Mare (τεκίλα, λάιμ, σιρόπι κάκτου, πορτοκάλι, σπιτικό σιρόπι, δεντρολίβανο), Loft me up (gin, λεμόνι, σιρόπι ζάχαρης, πουρές και μαρμελάδα μανταρινιού). Ο dj παίζει σε καθημερινή βάση πρωταγωνιστικό ρόλο με τις mainstream ξένες μουσικές επιλογές του.

Το μενού του εστιατορίου κινείται στα μονοπάτια της μοντέρνας ελληνικής και μεσογειακής γαστριμαργίας. Από τις επιλογές του κοινού ξεχωρίζουν πιάτα όπως το φιλέτο γλώσσας γεμιστό με τυροκαυτερή και λαχανικά με σάλτσα από lime και σχοινόπρασο (από τα σημεία αναφοράς του καταλόγου), τα ρολάκια καπνιστού σολομού με φρέσκα λαχανικά και κρέμα λεμονιού και η σαλάτα θαλασσινών.

Στο Godzilla Sushi Bar by Mare Marina θα δοκιμάσετε μια ευρεία γκάμα σε ποιοτικές και προσεγμένες γεύσεις της γιαπωνέζικης κουζίνας. Ρολάκια sushi, nigiri, ζεστά πιάτα και εμπνευσμένες σαλάτες είναι κάποιες από τις επιλογές που δεν πρέπει να χάσετε. Κάθε Δευτέρα υπάρχει μπουφές με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού με 25 ευρώ/άτομο.

Tip: Ο χώρος του εστιατορίου έχει ξεχωριστή είσοδο και διατίθεται για τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και επαγγελματικών meetings. Χώρους στάθμευσης θα βρείτε γύρω από τη μαρίνα.

Info

Καθημερινά: Από τις 08.00-αργά, 13.00-01.00 (κουζίνα)

Τιμές: Από 20-24 ευρώ/άτομο, από 20-25 ευρώ/άτομο (sushi), 4,20 ευρώ (freddo cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 9 ευρώ (cocktail)

Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
Τηλ. +30 210 9822220
info@maremarina.gr
www.maremarina.gr
www.facebook.com/pages/Mare-Marina-Restaurant-Coffee-Bar