Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πήγε να τον κλέψει και έφαγε ξύλο

Πήγε να τον κλέψει και έφαγε ξύλο

Ο απίστευτος διάλογος διαρρήκτη με ιδιοκτήτη σπιτιού στο Βόλο

Θρασύτατος αποδείχθηκε ένας επίδοξος ληστής στο Βόλο, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας, την οποία προσπάθησε να διαρρήξει!

Μόλις ο 55χρονος ιδιοκτήτης αντελήφθη την παρουσία του διαρρήκτη, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και τον αντιμετώπισε δίνοντάς του ένα χέρι ξύλο…

Οι φωνές του διαρρήκτη που εκλιπαρούσε για βοήθεια αναστάτωσαν ολόκληρη τη γειτονιά.

Σύμφωνα με μάρτυρα, ο διαρρήκτης φώναζε: «Κοίτα πως μου έκανες το πρόσωπο! Βοήθεια! Με σκοτώνει!», γεγονός που έκανε τους γείτονες να βγουν έντρομοι στα μπαλκόνια και στο δρόμο, ώστε να δουν τι συνέβαινε.

Ο ιδιοκτήτης σε έξαλλη κατάσταση ακούστηκε να του λέει: «Φύγε από εδώ ρε! Θα με βασανίσεις; Θα σε σκοτώσω!», ενώ ο διαρρήκτης απαντούσε: «Σιγά ρε! Πώς κάνεις έτσι για μία κόκα κόλα;». Τη στιγμή που ο κλέφτης προσπαθούσε να φύγει, ο ιδιοκτήτης τον έσπρωχνε από τα κάγκελα της αυλής του σπιτιού, διώχνοντάς τον μια ώρα αρχύτερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο διαρρήκτης δεν σταμάτησε εκεί. Πήγε μέχρι το ποδήλατό του κουτσαίνοντας, το οποίο είχε σταθμεύσει λίγο πιο πέρα και γύρισε πίσω με μια αλυσίδα και ένα λοστό και καθώς επέστρεφε, απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη λέγοντάς του: «Κοίτα ρε άνθρωπε πώς έκανες το πρόσωπό μου!», δείχνοντας τα σημάδια της πάλης που είχε προηγηθεί.

Εκείνη τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι γείτονες που είχαν φτάσει στο σπίτι, τον προέτρεπαν να φύγει.

 

Πηγή: newsbeast.gr