Τρίτη , 29 Σεπτέμβριος 2026
Μένει στο «τριφύλλι» ο «Σίφο»

Μένει στο «τριφύλλι» ο «Σίφο»

Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία ο Σίλντενφελντ

Ένα σίριαλ που κράτησε καιρό και είχε πολλά επεισόδια έφτασε –επιτέλους- στο τέλος του και μάλιστα είχε και «χάπι εντ» για τον Παναθηναϊκό.

Η υπομονή αλλά και η στρατηγική των «πρασίνων» αποδείχθηκε σωστή και οι εξελίξεις δικαίωσαν απόλυτα τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Μετά από νέα συζήτηση με τους ανθρώπους της Ντιναμό Μόσχας, ο «Σίφο» εξασφάλισε την… ελευθερία του και πλέον αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα (το Σάββατο αναφέρουν οι πληροφορίες) προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Έτσι, συμπληρώνεται ακόμη ένα κομμάτι του «παζλ» και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, ενώ αν πωληθεί τελικά ο Καπίνο, οι «πράσινοι» θα… ψαχτούν και για γκολκίπερ.

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Ελέγξτε επίσης

Επική ατάκα του Τρινκίερι: «Έχω πει στους παίκτες μου πως το πιο σημαντικό είναι τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μετά τη…»

Κεφάτος στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού …

Daily-News.GR