Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Πώς θα περάσεις το μήνυμά σου μέσω body language

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να θέλεις να πεις κάτι αλλά το στόμα και το μυαλό αδυνατούν να το μεταφράσουν; Εκεί λοιπόν μπαίνει αυτό το μαγικό πράγμα που λέγεται γλώσσα του σώματος, έτσι ώστε να σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες. Με το σώμα μπορούμε να πούμε πολλά κι αν κάποιος μελετήσει αυτή την ιδιότυπη γλώσσα θα μπορέσει να εκφράσει πράγματα που ίσως να μην είναι ικανός να κάνει με την ομιλία. Το συναίσθημα και το πάθος, η οργή και η ντροπή, η αγανάκτηση και ο ενθουσιασμός, όλα εκφράζονται μέσω του σώματος μας. Αν λοιπόν γίνεις ένα μάστερ αυτής τη γλώσσας θα μπορείς να είσαι πολύ πιο ερωτικός και μυστήριος απ’ ότι πριν που δεν ήξερες πως να την ελέγχεις.

Γιατί γίνεσαι καλύτερος στο σεξ μετά τα 30;

Όταν θα μάθεις να ελέγχεις το σώμα σου θα είσαι σε θέση να κάνεις πολλούς περισσότερους ελιγμούς στα συναισθήματα που θέλεις να φανούν προς τα έξω ή σε εκείνα που θέλεις να αποκρύψεις. Αυτό άμεσα θα σε κάνει έναν άνθρωπο με περισσότερα skills στις κοινωνικές συναναστροφές και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες στην ερωτική σου ζωή. Για να μάθεις όμως καλά τη γλώσσα του σώματος, εκτός από την πράξη, πρέπει να γνωρίζεις καλά και την θεωρία πίσω από αυτήν. Εμείς σου προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία και σου δείχνουμε τα βασικά βήματα για να μπεις στον μαγικό κόσμο της γλώσσας του σώματος.

 

 
 

Πάρε για παράδειγμα κάτι πολύ βασικό στη γλώσσα του σώματος: Η στάση του σώματος σου μπορεί να κρύβει πιο πολλά σημάδια από ότι περιμένεις. Αν, για παράδειγμα, έχεις βάλει τα χέρια στους γοφούς με τους αγκώνες ανοιχτούς και κοιτάς προς εκείνη, τότε ζητάς την προσοχή της. Αυτή η στάση αποτελεί τη δυναμική στάση των αντρών που θέλουν να δείξουν την φυσική υπεροχή τους σε σχέση και με τους άλλους άντρες γύρω τους.

 

 
 

H πιο σωστή ώρα για να κάνεις «κίνηση ματ» μαζί της θέλει σίγουρα προετοιμασία

Κάτι τέτοια μικρά tips για την γλώσσα του σώματος μπορούν να σε κάνουν πιο δυνατό στα κοινωνικά παιχνίδια αλλά και στα ερωτικά. Πολλοί άνθρωποι δίνουν σημασία μόνο σε ορισμένα σημεία του σώματος τους, ενώ κάποια άλλα τα αφήνουν νομίζοντας πως είναι δευτερεύοντα. Αυτό είναι λάθος. Πάρε για παράδειγμα τα πόδια σου: Τα πόδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη γλώσσα του σώματος και μπορούμε να καταλάβουμε πολλά. Ακριβώς επειδή ελέγχονται από το ασυνείδητο δείχνουν αυτό που πραγματικά νιώθουμε. Τα πόδια τείνουν να δείχνουν αυτό που θέλει η καρδιά μας. Αν μιλάμε με κάποιον και τα πόδια του δεν τείνουν προς το μέρος μας τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εμάς.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία για τη γλώσσα του σώματος που θα σε βοηθήσουν να την μάθεις πολύ πιο γρήγορα:


Πηγή