Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
5 βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θέλει να κάνει σεξ

5 βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θέλει να κάνει σεξ

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια επικρατεί η άποψη ότι αν δώσεις σε έναν άντρα σεξ, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πάρει! Kαι εδώ που τα λέμε, κάπως έτσι είναι τα πράγματα, μιας και το ότι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι (κλισέ αλλά ok) δεν είναι εντελώς λάθος. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι στατιστικά οι άντρες έχουν πολύ πιο έντονη σεξουαλική ζωή από τις γυναίκες, μιας και οι κατά καιρούς παρτενέρ τους, είναι διπλάσιες, ακόμα και τριπλάσιες-και δεν αναφερόμαστε σε άτομα με εμφάνιση Brad Pitt-. Παρόλα αυτά, και στο σημείο αυτό λέμε να σε σοκάρουμε λιγάκι, υπάρχουν και κάποιες φορές, που εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις σεξ σαν τρελή, να έχεις βάλει ό, τι σε δαντέλα έχεις στην ντουλάπα σου, να έχεις καλυψει ακόμα και το γυμνό σου κορμί με σούσι (αθάνατη Samantha) ή έστω σουβλάκια-γιατί σίγουρα δε θα του αρέσει το σούσι- και εκείνος να σου ρίξει μία μεγαλοπρεπή χυλόπιτα, και να σε αφήσει, όχι μόνο να αμφιβάλεις για το πόσο σέξι είσαι-είσαι καλέ-αλλά ακόμα και αν έστω και λίγο του αρέσεις. Βρε γιατί σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου; Υπάρχουν κάποιοι πολύ βασικοί λόγοι, για τους οποίους ο καλός σου ή ο sex buddy σου anyway δε θέλει να κάνει σεξ και στους έχουμε όλους εδώ.

1. Η αυτοπεποίθησή του έχει πιάσει πάτο: Τι νομίζεις; Ότι εκείνο το βράδυ που τελείωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ή που κατά τη διάρκεια υπήρξε η γνωστή και τρομακτική θα λέγαμε… πτώση, εκείνος το πήρε αψήφιστα; Ή μήπως νομίζεις ότι το βλέμμα που του έριξες τύπου «Όχι δεν μπορεί να σου συνέβη κάτι τέτοιο θα τρελαθώ», δεν έχει χαραχτεί βαθιά μέσα στην μνήμη του και του έρχεται σχεδόν καθημερινά σαν εικόνα; Κι όμως, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, εκείνος βασανίζεται και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Και μόνο στη σκέψη ότι θα του συμβεί καιν πάλι το ίδιο, τον λούζει κρύος ιδρώτας, οπότε προτείνουμε να είσαι λίγο πιο ελαστική και να τον αφήσεις για λίγο στην ησυχία του. Πάμε στοίχημα ότι θα επανέλθει πιο εντυπωσιακός από ποτέ!

2. Έχει άγχος με τη δουλειά: Μα τι θέλεις να είναι; Αδιάφορος και τεμπέλης; Προφανώς και έχει μία δουλειά ή κάποιο θέμα με την οικογένειά του, γιατί όλοι έχουμε, και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το άγχος, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, είναι πολύ βασικός παράγοντας ο οποίος επηρεάζει σημαντικά την επιθυμία του για σεξ. Ίσως περισσότερο από τη δική σου, μιας και αυτός έχει και κάτι πιο βασικό, το οποίο πρέπει να προηγηθεί προκειμένου να υπάρξει σεξ. Μην το βλέπεις σαν δικαιολογία, όντως μπορεί να περνάει φάση, και να μην έχει να κάνει καθόλου με σένα. Οπότε άραξε και περίμενε. Ελπίζουμε να μην περάσει μήνας. Βασικά στο ευχόμαστε.

3. Aυτό που δεν ήθελες να ακούσεις: E ναι εντάξει, είναι κι αυτό στη λίστα και λυπούμαστε που θα στο πούμε. Υπάρχει όντως η πιθανότητα να τον έχει χαλάσει κάτι ή τελοσπάντων να μην τα πηγαίνετε και τόσο καλά, όχι τουλάχιστον όσο παλαιότερα. Αλλά αυτό πιστεύουμε ότι το έχεις καταλάβει απλά μάλλον εθελοτυφλείς. Στην προκειμένη, αν όντως σε ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να κάνεις μία προσπάθεια μπας και βελτιωθεί η κατάσταση. Αν όχι, μάλλον θα συνεχίσετε έτσι μέχρι να το πάρετε απόφαση.

4. Απλά βαριέται: Δυστυχώς όταν μία σχέση είναι μακροχρόνια, τότε μάλλον θα υπάρξει και η περίοδος αυτή, εκτός πια κι αν ο έρωτάς σας αγγίζει μυθικά επίπεδα, οπότε θα τρέχετε για πάντα στους αγρούς και θα κυλιέστε στο χορτάρι σαν ερωτευμένοι έφηβοι. Επειδή όμως, αυτό δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ, τουλάχιστον όχι στην πραγματικότητα, θα πρέπει να δεχτείς ότι απλά βαριέται. Κάνε κι εσύ κάτι διαφορετικό βρε κορίτσι μου να τον εξιτάρεις. Βάλε κανένα καινούριο εσώρουχο, χρησιμοποίησε κανένα sex toy για την τσαχπινιά. Πώς περιμένεις να του κρατήσεις το ενδιαφέρον με το ιεραποστολικό, το οποίο γίνεται με τα χίλια ζόρια, γιατί νυστάζετε κιόλας;

5. Και κάτι πιο πρακτικό: Συγνώμη που θα στο πούμε, αλήθεια συγνώμη, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα μόλις ξύπνησε να έκανε λίγη δουλίτσα με τον εαυτό του, οπότε ok δεν μπορεί ο άνθρωπος να τα δώσει όλα το βράδυ. Λάβε υπόψη σου, ότι δεν είναι 17 ετών, οπότε οι ορμές είναι σαφώς λιγότερες. Και προς θεού, μην αρχίσεις τα «Όποιος έχει σχέση δεν το κάνει αυτό»! Μωρέ τι μας λες; Προφανώς και το κάνει. Τρανή απόδειξη ότι το έκανε και σήμερα. Δείτε καμία ταινία καλύτερα και ύπνο.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr