Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ανακάλυψε τις κρυφές ερωτικές σου επιθυμίες από τον τρόπο που κοιμάσαι

Ανακάλυψε τις κρυφές ερωτικές σου επιθυμίες από τον τρόπο που κοιμάσαι

Οι στάσεις ύπνου και η ερμηνεία τους για τον σύντροφο που αναζητάς

Ο τρόπος που κοιμάσαι λέει περισσότερα για εσένα απ’ όσα νομίζεις και μάλιστα μπορεί να σου αποκαλύψει αυτό που πραγματικά ψάχνεις, έναν σύντροφο ψυχής. Να θυμάσαι ότι πολλές φορές αυτό που αισθάνεσαι και αυτό που νομίζεις ότι θέλεις, ίσως είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που επιθυμεί η εσωτερική σου συνείδηση.

Σου παραθέτω τις έξι πιο συχνές στάσεις ύπνου, έτσι ώστε να δεις πώς κοιμάσαι και τι δηλώνει για τον άντρα ή τη γυναίκα που αναζητάς.

1. Το μωρό

Εάν κοιμάσαι σε εμβρυακή στάση, δηλαδή κουλουριασμένος/η σαν μωρό στη μήτρα, υποδηλώνει ότι γενικά είσαι ένα ισορροπημένο άτομο.

Εάν είσαι γυναίκα: Διαθέτεις έναν χαρακτήρα απίστευτα τρυφερό και γλυκό. Είσαι, μεν, μια πολύ δυαμική γυναίκα και μπορείς να έχεις το κουμάντο στο σπίτι, αλλά επίσης είσαι ζεστή και ευαίσθητη. Τείνεις να είσαι ντροπαλή και δεν εμπιστεύεσαι τους άλλους εύκολα, γι’ αυτό προτιμάς άνδρες οι οποίοι είναι εξίσου ευαίσθητοι και φροντίζουν τους άλλους.

Εάν είσαι άνδρας: Όπως τα μωρά, έτσι κι εσένα, σου αρέσει να σε κανακεύουν, καθώς κατά μία έννοια, δεν μεγάλωσες ποτέ. Συνήθως διαλέγεις γυναίκες που μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη των καταστάσεων και θα δυσκολευτείς να τις παρατήσεις. Για εσένα, η οικογενειακή ενότητα κι η συντροφικότητα προσφέρει μια αίσθηση ευημερίας, που σε αναδεικνύει συνήθως σε πιστό σύζυγο.

 

2. Ο ρομαντικός

Εάν κοιμάσαι ανάσκελα, με τα χέρια κάτω, δίπλα στα πλευρά σου και το κεφάλι σου στρέφεται είτε προς τα αριστερά, είτε προς τα δεξιά, υποδηλώνει ότι είσαι στην «ονειροχώρα» και οπτικοποιείς τις σκηνές που κάνουν την καρδιά σου να σιγοτραγουδά και τα μάτια σου να χαμογελούν με χαρά.

Εάν είσαι γυναίκα: Είναι γεγονός ότι είσαι αθεράπευτα ρομαντική ενώ ζεις με την ελπίδα ότι θα βρεις τον ιππότη με την ασημένια πανοπλία, αλλά σπάνια απογοητεύεσαι, ακόμη και όταν αποδεικνύεται ότι είναι κάτι λιγότερο από ό,τι ονειρευόσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι αιωνίως αισιόδοξη και πάντα έτοιμη για τον επόμενο άντρα που θα έρθει στη ζωή σου και θα κερδίσει την καρδιά σου. Μπορεί να είσαι πρακτική και προσγειωμένη σαν άτομο αλλά θέλεις έναν εξίσου ρομαντικό σύντροφο για να μοιραστείς τη ζωή σου. Στην περίπτωση που είσαι ήδη παντρεμένη και κοιμάσαι με αυτόν τον τρόπο, υποδεικνύει ότι είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό σου.

Εάν είσαι άνδρας: Εσύ αποτελείσαι από εξαιρετικό υλικό και είσαι κατάλληλος για σύζυγος. Είσαι τρομερά ρομαντικός και ελκύεσαι από γυναίκες που είναι γλυκές, ευγενικές, γλυκομίλητες, τρυφερές και μειλίχιες. Όσον αφορά στο θέμα της αγάπης, θέλεις το χρόνο σου για να γνωρίσεις καλύτερα κάποια, γι’ αυτό δεν είναι καθόλου έξυπνη ιδέα να βιαστείς να παντρευτείς.

 

3. Ο ατίθασος

Εάν είσαι ελεύθερο πνεύμα κοιμάσαι με τα δύο πόδια και τα χέρια ανοιχτά, λες και είσαι προετοιμασμένος/η για ό, τι συμβεί. Επίσης, η στάση αυτή δείχνει άτομο που δεν αισθάνεται περιορισμένο, είτε από τους κανόνες της κοινωνίας, είτε από τους δικούς του πολιτιστικούς ή οικογενειακούς.

Εάν είσαι γυναίκα: Τείνεις να είσαι πολύ τολμηρή και πρόθυμη να δοκιμάσεις τα πάντα. Συνήθως γίνεσαι καλή φίλη, αφού είσαι γενναιόδωρη τόσο με το χρόνο, όσο και με τα χρήματά σου. Πολλοί άνδρες θα σε βρουν ακαταμάχητη, επειδή ανταποκρίνεσαι εύκολα στην αγάπη τους για τη ζωή. Είσαι προπαντός ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν δεσμεύεται εύκολα.

Εάν είσαι άνδρας: Είσαι από τους τύπους που έχουν μια μυστική λαχτάρα να ξεφύγουν μακριά και να κάνουν το δικό τους. Πολύ συχνά στη ζωή σου θα ανταποκριθείς σε γυναίκες που μοιράζονται την εκτίμησή σου για το περιβάλλον και την αγάπη σου για την περιπέτεια και τα ταξίδια.

 

4. Ο περιορισμένος

Κοιμάσαι στο πλάι, αλλά με το σώμα σου να είναι ευθύ, το ένα χέρι διπλωμένο κάτω από το κεφάλι σου και το άλλο μπροστά σου; Αυτή είναι μια στάση εσωτερικού περιορισμού και αόρατων αλυσίδων που σε δεσμεύουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν αισθάνεσαι ελεύθερος/η και η ψυχή σου κυβερνάται από παντοδύναμους υποσυνείδητους κανόνες, οι οποίοι μπορεί να είναι πολιτιστικοί, θρησκευτικοί ή παραδοσιακοί. Γενικά, είσαι ήσυχος/η, επιφυλακτικός/η και συχνά βάζεις ψηλά τον ηθικό πήχη στους άλλους.

Εάν είσαι γυναίκα: Αυτή είναι μια θέση ύπνου που υποδηλώνει κάποια πολύ ευπρεπή απέναντι στους άλλους. Συνήθως φοβάσαι να αναλάβεις κινδύνους και δεν είσαι τολμηρή στο θέμα της αγάπης. Χρειάζεσαι λοιπόν έναν σύντροφο, ο οποίος θα είναι αρκετά δυνατός για να καθησυχάσει τους κρυφούς σου φόβους. Γι’ αυτό το λόγο, σου είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείς σε κάποιον με στοιχεία πατρικής φιγούρας ή που διαθέτει εξουσία. Μάλιστα, ορισμένες φορές είσαι τόσο προσκολλημένη, ώστε οι άνδρες στη ζωή σου να σε θεωρούν πάρα πολύ κτητική.

Εάν είσαι άνδρας: Ίσως διαθέτεις κάποιο είδος στρατιωτικής πειθαρχίας, το οποίο θα μπορούσε να προέρχεται είτε από το στρατό, είτε από ένα αυστηρό, ιδιωτικό σχολείο. Η ζωή σου θέλεις να είναι στην εντέλεια και βρίσκεις παρηγοριά στην παράδοση και τους κανόνες συμπεριφοράς. Συνήθως, ακολουθείς τον συνηθισμένο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων και των ανθρώπων. Το καλό είναι ότι οι άλλοι ξέρουν τι να περιμένουν από εσένα. Οι νευρικές και επιθετικές γυναίκες σε απωθούν τρομερά.

 

5. Ο Γόης
Εάν κοιμάσαι ανάσκελα, με τα χέρια ψηλά, δίπλα από το κεφάλι σου ή το μαξιλάρι, διαθέτεις έντονη σαγήνη.

Εάν είσαι γυναίκα: Θα μπορούσε κανείς να σε περιγράψει σαν «σειρήνα» ή ξελογιάστρα. Φλερτάρεις πολύ, προκαλείς αλλά σπάνια είσαι διαθέσιμη. Είσαι δελεαστική και σέξι και αυτό που λατρεύεις περισσότερο είναι το κυνηγητό. Θέλεις έναν άνδρα που ναι μεν θα σε προσέχει, αλλά ταυτόχρονα θα «παίζει» μαζί σου. Αν δεν το κάνει, πιθανόν να βαρεθείς και να ψάξεις για άλλον, πιο συναρπαστικό. Εάν κάποιος σε θεωρήσει ως δεδομένη, μάλλον θα μείνει «μπουκάλα».

Εάν είσαι άνδρας: Είναι πιθανό να έλκεσαι από γυναίκες που είναι αυταρχικές και πρόθυμες να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στην ζωή σου. Επειδή αυτή η στάση ονομάζεται «γόης» δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ερωτύλος αλλά ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Σαφώς σου αρέσουν περισσότερο τα ερωτικά παιχνίδια από το ωμό σεξ, αλλά προτιμάς οι γυναίκες να κινούν τα νήματα.

 

6. Ο Κοσμικός

Εάν κοιμάσαι σε πλάγια θέση με τα δύο χέρια σου να ακουμπούν ελαφρά στην μια πλευρά και το κεφάλι σου να ακουμπά απαλά πάνω στο μαξιλάρι, δείχνει ότι διαθέτεις μια πιο ναρκισσιστική προσωπικότητα.

Εάν είσαι γυναίκα: Είσαι πολύ κοινωνική και κατ’ επέκταση πολύ δημοφιλής. Ωστόσο, τείνεις να εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα, πέφτοντας συχνά στον λάθος άνθρωπο που μάλλον σ’ εκμεταλλεύεται. Είναι γεγονός, ότι προτιμάς να συνοδεύεσαι από όμορφους άνδρες, καθώς το «φαίνεσθαι» είναι σημαντικό για εσένα.

Εάν είσαι άνδρας: Εσύ είσαι ΤΟ αρσενικό -επιδεικτικό, γοητευτικό και κοινωνικό. Αγαπάς τις λαμπερές γυναίκες και συχνά κινείσαι εύκολα μέσα στο πλήθος και ιδιαίτερα σε χώρους διασκέδασης. Τείνεις να είσαι εγωιστής και μάλλον έχεις μια υπεροψία. Συνήθως θα πας με μια γυναίκα-τρόπαιο, κατάλληλο για την κοινωνική σου αναρρίχηση.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr