Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Single και εκτός εαυτού: 4 πράγματα που σίγουρα σε έχουν κουράσει (photos)

Άλλοι δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από την κατάσταση αυτή και άλλοι τη θεωρούν δύσκολη και δυσβάσταχτη. Σίγουρα το να είσαι single, είναι περίπλοκο, ειδικά όσο τα χρόνια περνούν και οι γύρω σου ζευγαρώνουν και κάνουν οικογένειες. Για να μην παρεξηγηθώ, αναμφισβήτητα μπορεί κάποιος να είναι ευτυχισμένος ακόμα κι αν είναι single. Στην προκειμένη όμως, αναφέρομαι σε όλους εκείνους που δεν το αντέχουν άλλο και επιθυμούν διακαώς κάτι νέο στη ζωή τους.

Μέσα στη μοναξιά και τη μαυρίλα σου λοιπόν, έχεις και όλα αυτά που συνοδεύουν έναν single να τρυπάνε το μυαλό και να σε φτάνουν ένα βήμα πριν την αγανάκτηση. Θες και το χειρότερο; Όλους τους ανθρώπους γύρω σου να σου λένε τα ίδια ξανά και ξανά. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις πιο συνηθισμένες και ενοχλητικές καταστάσεις που όλες οι single κοπέλες έχουν κυριολεκτικά σιχαθεί.  

«Μα πώς αντέχεις μόνη με την καραντίνα;»

Και έλεγες τόσο καιρό: Τι με νοιάζει η σχέση; Έχω τις φίλες μου και είμαι τέλεια. Και ήρθε η καραντίνα και τα ισοπέδωσε όλα. Βίωσες τη μοναξιά σε όλες της τις μορφές και την απελπισία σε… ακόμα περισσότερες. Αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Κανένας δεν περνάει καλά με την κατάσταση αυτή. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια έχεις και τον κόσμο να σε ρωτάει «πώς την παλεύεις και δεν έχεις τρελαθεί;». Τι τους νοιάζει τελοσπάντων;

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery:

 


Πηγή