Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Καλύτερος όλων τον Ιούνιο ο Λιβάια

ΑΕΚ: Νέα σενάρια για μεταγραφή του Λιβάγια στην Τουρκία

Τα σενάρια από την Τουρκία για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια συνεχίζονται. Την ώρα που στην ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ανανέωση του συμβολαίου του, από τη γειτονική χώρα επιμένουν να τον κάνουν… δικό τους.

Ωστόσο, και το νέο δημοσίευμα έρχεται από ένα Μέσο που έχει στείλει τον παίκτη… στις μισές ομάδες της Τουρκίας. Η Fotomac, λοιπόν, παρουσιάζει την Τράμπζονσπορ αποφασισμένη να επιμείνει στην προσπάθεια απόκτησής του επιθετικού της Ένωσης.

«Η επιμονή για τον Μάρκο Λιβάγια συνεχίζεται για την Τράμπζονσπορ, προσπαθώντας να πείσει την ΑΕΚ που έχει απαντήσει αρνητικά στις προηγούμενες προτάσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να τον αποκτήσει τώρα, θα επιστρέψει για εκείνον στο τέλος της χρονιάς στη λήξη του συμβολαίου του», αναφέρεται σχετικά.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι τα σενάρια θα συνεχίζονται όσο δεν τελειώνει οριστικά με θετικό τρόπο η προσπάθεια του «δικεφάλου» να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Κροάτη. Κάτι αντίστοιχο ίσως να συμβεί και με τον Νέλσον Ολιβέιρα, παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα που τον αφορούν είναι αρκετά λιγότερα.

Όπως και να έχει, εάν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ φτάσει κάποια πρόταση για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος θα είναι έτοιμος για το μεθαυριανό ματς με τη Βόλφσμπουργκ, τότε ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι μια από τις πρώτες επιλογές -αν όχι η επικρατέστερη.




Πηγή