Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Οι «εκλεκτοί» του Καρέρα για τον πρώτο προημιτελικό με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Οι «εκλεκτοί» του Καρέρα για τον πρώτο προημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια του πρώτου προημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (04/01) η ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, καθώς έχει αφήσει εκτός αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία». Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του Βράνιες και Κλωναρίδη, αλλά όχι και τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Εκτός αποστολής είναι και ο Μπάρκας, καθώς στα ματς της διοργάνωσης λογίζεται ως βασικός ο Τσιντώτας. Ο Λόπες έμεινε εκτός με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, όπως και ο Παουλίνιο, ο οποίος ακόμη «κουβαλάει» τον τραυματισμό στο χέρι του από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο Αγρίνιο δεν θα ταξιδέψει ο Γιακουμάκης, ο οποίος εκτός του ότι βρίσκεται στα υπόψη ομάδας του Ισραήλ, έχει και κάποιες ενοχλήσεις, όπως και ο Σιμάο, ο οποίος αναμένεται να πάρει μεταγραφή στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Κρίτσιτσιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι επιλογές του Καρέρα: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.


Πηγή