Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ανάγκασαν τενίστρια να αλλάξει σουτιέν λίγο πριν τον αγώνα στο Wimbledon – Πώς αντέδρασε εκείνη

Η Ρουμάνα παίκτρια του τένις Μικαέλα Μπουζαρνέσκου αναγκάστηκε να αλλάξει το σουτιέν της πριν από τον αγώνα της στον πρώτο γύρο του Wimbledon εναντίον της Σκουκ, επειδή δεν ήταν συμβατό με τους κανόνες του Grand Slam.

Οι επόπτες του Wimbledon παρατήρησαν το «παράνομο» σουτιέν της Μπουζαρνέσκου ενώ έκανε ζέσταμα για τον αγώνα και έσπευσαν να δώσουν οδηγίες στην παίκτρια προκειμένου να συμμορφωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αντέδρασε η τενίστρια στους κανόνες του Wimbledon

Η Ρουμάνα τενίστρια εξήγησε το περιστατικό στο Eurosport και αποκάλυψε πώς έλυσε το πρόβλημα. «Το μπουστάκι μου ήταν πολύ μαύρο και φαινόταν εδώ πάνω (δείχνοντας την περιοχή του στήθους) και έπρεπε να το αλλάξω. Το λευκό που είχα ήταν πολύ διαφανές και έβλεπες τα πάντα από κάτω και δεν μπορούσα να το φορέσω, οπότε δανείστηκα από την προπονήτριά μου, πήρα το μπουστάκι της. Κι αυτό είναι καλό, γιατί τα καταφέραμε» δήλωσε η Μπουζαρνέσκου.

Τελικά, η Μπουζαρνέσκου κατάφερε να νικήσει τον αγώνα και ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. «Ήμουν εξαιρετικά χαρούμενη, ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχα υποστεί πριν από λίγες ημέρες, όταν δεν ήξερα καν αν θα μπορούσα να παίξω σε αυτό το τουρνουά ή όχι, και ειδικά να είμαι στη φόρμα που ήμουν. Αυτό μου δείχνει ότι όλη η δουλειά που έκανα τις τελευταίες εβδομάδες απέδωσε καρπούς σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα αυτή τη νίκη».

Η αθλήτρια σταμάτησε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου όμως, η Μπουζαρνέσκου δεν τα κατάφερε από την Κόκο Γκάουφ. «Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στο κεντρικό γήπεδο μετά τον Nadal. Νομίζω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο…” είπε η Γκάουφ μετά τη νίκη της επί της Ρουμάνας τενίστριας.


Πηγή