Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Απίστευτο σκηνικό στο ΝΒΑ: Απείλησαν την 9χρονη κόρη μπασκετμπολίστα και τη φυγάδευσαν από το γήπεδο [βίντεο]

Ποιος είπε ότι σκηνικά που δύσκολα να τα συλλάβει ο νους γίνονται και στα καλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη, όπως στο NBA.

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, ωστόσο είναι αληθινό. Η κόρη του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Σικάγο Μπουλς φυγαδεύτηκε από την ασφάλεια του γηπέδου των Τορόντο Ράπτορς, καθώς την ώρα του αγώνα για τα play in του NBA δέχθηκε διαδικτυακές απειλές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιτία ήταν οι φωνές της κόρης του άσου της ομάδας του Σικάγο κάθε φορά που οι παίκτες της ομάδας του Καναδά πήγαιναν στην γραμμή των βολών.

Η 9χρονη δέχθηκε απειλές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα υπό τον φόβο μην γίνει το παραμικρό, φυγαδεύτηκε από την ασφάλεια το γηπέδου, αφού πρώτα ενημερώθηκε το ΝΒΑ.

NBA: «Σε αυτόν τον κόσμο ζούμε…», η αντίδραση του ΝτεΡόζαν

Η Μαρί ΝτεΡόζαν παρακαλούσε τον πατέρα της στον play in αγώνα για την Ανατολική Περιφέρεια. Έχοντας περάσει τα πρώτα 5 χρόνια της ζωής της στον Καναδά, ήθελε να είναι στο πλευρό του σταρ των Μπουλς. Εκείνος τελικά πείστηκε και την πήρε στο γήπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, έμελλε να δει την κόρη του να γίνεται viral, αφού βοήθησε με τον τρόπο της στην νίκη του Σικάγο με 109-105, αλλά και να βρεθεί στο «στόχαστρο» διαδικτυακών απειλών.

Σε ένα από τα πλέον ιδιαίτερα σκηνικά που έχουν συμβεί, η κόρη του ΝτεΡόζαν ούρλιαζε πριν από κάθε ελεύθερη βολή των Ράπτορς. Φαίνεται ότι η τακτική της αυτή βοήθησε τόσο, που οι παίκτες της ομάδας του Τορόντο τελείωσαν το ματς 18/36 (!), δηλαδή ευστόχησαν μόλις στις μισές.

Ωστόσο, η 9χρονη δεν φαίνεται να πέρασε απαρατήρητη ούτε από όσους ενοχλήθηκαν με τα όσα έκανε στο γήπεδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί πολλές διαδικτυακές απειλές. Έτσι, οι security την φυγάδευσαν σε ασφαλές μέρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι τρελό και λυπηρό, αλλά αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε. Όσο όμορφο και αν είναι κάτι, πάντα θα υπάρχουν μίζεροι άνθρωποι που δεν έχουν ζωή. Είναι λυπηρό. Το μόνο που με νοιάζει είναι η κόρη μου να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Είναι παιδί, δεν την αφήνω να επηρεάζεται με όσα γίνονται. Απλώς ήρθε να στηρίξει τον πατέρα της και πέρασε όμορφα. Εγώ ήθελα απλώς να προστατέψω την στιγμή για αυτή», ανέφερε για τα όσα συνέβησαν ο ΝτεΡόζαν.


Πηγή