Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Αϊτόρ για νίκη Παναθηναϊκού επί ΠΑΟΚ: Είμαστε μια οικογένεια, αφήσαμε την ψυχή μας στον αγώνα

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της Τούμπας, Αϊτόρ, που πέτυχε και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στην ψυχή που όπως είπε κατέθεσαν όλοι οι παίκτες.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA, ο ηγέτης του φετινού Παναθηναϊκού είπε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Είναι μια σημαντική νίκη που μας δίνει ακόμα τρεις βαθμούς. Πιστεύαμε στη νίκη και ήρθαμε γι΄ αυτό το λόγο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή η νίκη αποτελεί ένα… μαξιλαράκι για μας κόντρα στους αντιπάλους μας».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε πίεση και δυσκολευτήκαμε από τον ΠΑΟΚ . Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε τι να κάνουμε. Οι αντίπαλοι άφηναν χώρους στην πλάτη της άμυνας τους και αυτό εκμεταλλευτήκαμε. Κοιτάξαμε να παίξουμε ελεύθερα και να πάρουμε το αποτέλεσμα όπως και πήραμε».

Για το αν είναι νίκη – τίτλου: «Όχι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αυτή η νίκη είναι ιδιαίτερη σημαντική αλλά ως εκεί. Είναι μια νίκη που οφείλεται σε όλη την ομάδα. Αφήσαμε και την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Για το αν είναι το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του: «Νομίζω πως ναι. Ποτέ δεν έχω βάλει τόσα πολλά γκολ στην καριέρα μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί βοηθάω την ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Αν ο Ρούμπεν δεν είχε κάνει την πάσα και αν ο Σπόραρ δεν είχε κερδίσει το πέναλτι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η ομάδα είναι οικογένεια για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Ο προπονητής είχε διαβάσει τον ΠΑΟΚ. Δεξιά έπαιξε αρχικά ο Μπερνάρ. Εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους στην πλάτη. Αυτό που κάναμε σήμερα ήταν να ακούσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας».


Πηγή