Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Γκοβού, Πιρές και Καρεμπέ αντιμετωπίζουν ομάδα ιερέων του Βατικανού για φιλανθρωπικό σκοπό

Με ομάδα ιερέων στο Βατικανό θα αναμετρηθούν για καλό σκοπό μεταξύ άλλων, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σίντνεϊ Γκοβού, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν αθλητικός διευθυντής του, Κριστιάν Καρέμπε, ο πάλαι ποτέ άσος της Άρσεναλ, Ρομπέρ Πιρές κι ο θρυλικός προπονητής Αρσέν Βενγκέρ.

O Κριστιάν Καρεμπέ όπως και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου βοηθούν το κλαμπ «Variétés Club de France», που αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει την «Fratelli Tutti», μία ομάδα 18 ιερέων που ανήκει στο Βατικανό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «Variétés Club de France» ιδρύθηκε το 1971 και δίνει κατά μέσο όρο σαράντα αγώνες τον χρόνο, συγκεντρώνοντας χρήματα για την βοήθεια ανθρώπων και δομών που έχουν ανάγκη. Μέχρι τώρα έχει δώσει πάνω 2.200 αγώνες, ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι έχει δωρίσει περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σήμερα το απόγευμα ο αγώνας

Σήμερα Τετάρτη στις 17:30, στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, στο «Stadio Dei Marmi», δίπλα στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού θα βρεθούν οι Αρσέν Βενγκέρ, Κλοντ Πιελ, Βενσάν Καντελά, Ρομπέρ Πιρές, Βίλφριντ Μπαπέ (πατέρας του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν), Σίντνεϊ Γκοβού και ο πρόεδρος του συλλόγου, βουλευτής Καρλ Ολίβ.

Ο πάπας Φραγκίσκος θα υποδεχθεί στις 11:00 τη Τετάρτη την ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στον φιλανθρωπικό αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή