Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση γκαρντ από τον Ολυμπιακό

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σίγουρα θα προσθέσει γκαρντ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ερευνά την αγορά για κάποια καλή περίπτωση και περιμένει να φτάσει 07/02.

Η 20η αγωνιστική ολοκληρώθηκε για τους «ερυθρόλευκους» με την ομάδα να βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο μεταξύ 4ης και 5ης θέσης στη βαθμολογία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Οι αρκετοί τραυματισμοί του Νοεμβρίου, αλλά και κάποιες αδυναμίες του ρόστερ, έχουν υποχρεώσει τον Ντέιβιντ Μπλατ να ερευνά εδώ και 40-50 μέρες περίπου την αγορά.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού υπάρχει προβληματισμός για την καθυστέρηση ενώ εκφράζεται επίσης ανησυχία για το αν θα γίνει τελικά προσθήκη.

Τέτοιο θέμα δεν τίθεται και ο Ολυμπιακός σίγουρα θα αποκτήσει γκαρντ.

Η καταληκτική ημερομηνία της μεταγραφικής περιόδου για την Euroleague είναι στις 28 Φεβρουαρίου που σημαίνει πως υπάρχει ένας ακόμη μήνας περιθώριο.

Σημαντική επίσης ημερομηνία είναι η 7η Φεβρουαρίου όπου και παίρνουν την τελική τους μορφή τα ρόστερ του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ξεκάθαρα δε θέλει να πάρει έναν παίκτη… απλά για να πάρει και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που καθυστερεί.

Ο Μπλατ έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση και ενημερώνει μόνο τη διοίκηση για την πορεία της έρευνάς του.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό δεν ψάχνουν παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αν αξίζει η περίπτωση θα ήθελαν να του προσφέρουν κλειστό συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Αυτό όμως εξαρτάται μόνο από τον Μπλατ και την προοπτική που θα βλέπει στον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο 59άχρονος τεχνικός δεν ανησυχεί ως προς τον χρόνο προσαρμογής διότι πολύ απλά θεωρεί πως αν κάποιος παίκτης διαθέτει ικανότητες, τότε θα αποδώσει άμεσα χωρίς να χρειάζεται μεγάλο διάστημα ώστε να καταλάβει που βρίσκεται και τι ζητάνε από αυτόν.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή